2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

64 بازدید | 7 پست

یک آقا پسری ۲۶ ساله سن داره از نظر ادب خانواده اخلاق ظاهر مشکلی نداره فوق لیسانس حقوق هست

یک ماشین عادی ولی خونه نداره و والدین ش دارایی خاصی ندارن

کارمنده یک نهاد هست با ماهی ۴۰-۳۵ م البته بعدش میتونه کار آزاد هم تا حدودی انجام بده فرد آرام حرف گوش کن و ساده ایی هست

به نظرتون شرایطش مطلوبه برای ازدواج یا صبر کنه

تا پسر رو نبینم تا صداشو نشنوم تا عقاید شو در خصوص ازدواج و همسر ندونم نمیتونم بگم خوبه یا بد

اما اگر خاستگار من باشه شاید بهش فرصت آشنایی بدم

بخاطر اینکه سنش زیر ۳۰ ساله و خونه نداره یکم مردد میشم

دلیل عجیب و غریب بودن نظرات نینی سایت اینه اکثر افراد نظر واقعی شونو نمیگن ، بلکه از موقعیت فعلی و انتخاب های خودشون دفاع میکنن .. به این دلیل اینجا از یک سایت تبادل نظر تبدیل شده به یک سایت عقده گشایی :)

خوبه البته اینا ملاک مالی بود ملاک اخلاقی چی

همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطلوبه.هرچند الان توقعات وحشتناکه.من پدرو مادر کارمند بودن خداروشکر وضع خوبی داشتن.خودمم شاغل بود وقتی همسرم اومدن هیچی نداشتن نه خونه نه ماشین شاعل یه ارگان دولتی با حقوق متوسط بودن.بعد ازدواج دونفری زندگیمونو ساختیم تا دوسه سال اول نصف امکانات خونه پدرم را هم نداشتم ولی یکبار گلایه نکردم الان توقعات دخترا عجیب و غریب شده