2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

105 بازدید | 15 پست

بعد ده سال مستأجری میتونیم یه خونه داغون بخریم همه چی بفروشیم دو تا بچه کوچیک داریم

شوهرم کار درست حسابی نداره میگه بزار ماشین بفروشم کار درست کنم برای خودم میخواد سوپر مارکت بزن

بعد از اون خونه میخریم منم گفتم میخوای ماشین به باد بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شغل و درآمد مهمتره اگه راه دیگه ای برای کسب درآمد نداره به امید خدا بذار این رو هم امتحان بکنه

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

خدایا زندگی سخته خسته شدیم بخدا از این بگذری نمیتونی کار کنی از اون بگذری نمیتونی زندگی کنی

آره خیلی بخدا جهنم زندگی برای منم اگ حرف منو گوش بده همش میخواد مغز منو بخوره بد بختم کردی اگ گوش نده هم باز ضرر

آره خیلی بخدا جهنم زندگی برای منم اگ حرف منو گوش بده همش میخواد مغز منو بخوره بد بختم کردی اگ گوش ند ...

ای خواهر میدونم بخدا الان مردم خیلی تو فشارن دارن دیگه دق میکنن تو این زندگیا الان باز عزیزوم خونه بخری باز دیگه پولتون بیشتره باز از یه طرف کارشو از دست میده

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
ای خواهر میدونم بخدا الان مردم خیلی تو فشارن دارن دیگه دق میکنن تو این زندگیا الان باز عزیزوم خونه ب ...

آره نمیدونم همش خودمو میخوام سرگرم کنم خدایا یا خودش راهمون باز کنه یا منو بچهها مو بکشه بخدا زندگی نمیکنیم

آره نمیدونم همش خودمو میخوام سرگرم کنم خدایا یا خودش راهمون باز کنه یا منو بچهها مو بکشه بخدا زندگی ...

نه خدانکنه دخدر ایشالا خدا خودش کمکت کنه به اینم فکر کن که از توهم بدتر وجود داره که داره با این وضعیت زندگی میکنه

خدایا عاشقتم همین ❤️✨