2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره الان میگن معلم باشه کنسله یا نظامی باشه کنسله مگه بقیه چقد حقوق میگیرن

اونی که یه نفررو کنسل میکنه خودش از همه کنسل تره

ولی خودم به شخصه

دکتر و وکیل و خلبان و کارمند و نظامی نمیتونم

به خاطر شرایط زندگی

اینارو رد کردم

با روحیه من نمیخونه

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

خیلی آقا و باشخصیتن اخه نمیدونم چرا ولی چندتا دیدم اینجوری بودن

لطف داری شما

همونجا باید میخوابوندی دهنش

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

اونی که یه نفررو کنسل میکنه خودش از همه کنسل تره ولی خودم به شخصه دکتر و وکیل و خلبان و کارمند و نظا ...

اره خب پول مهمه الان

ولی شغلشم همچین سطح پایین نیست خوبه دیگ که کنسلش کنن

اره خب پول مهمه الان ولی شغلشم همچین سطح پایین نیست خوبه دیگ که کنسلش کنن

به خاطر شغل نمیشه کلا کنسل کنن

اون مرحله ۵ ام

اول خانواده و شخصیت و ...

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

بخاطر درآمدشون میگن ولی خوب اگه مرد زندگی باشه میتونه یه شغل دوم برای خودش جور بکنه و اینکه اگه یه معلم رفت خواستگاری یه دختر خانوم سریع ردش نکنه ،بعد از توجه به اخلاق و رفتار طرف به درآمد و سطح مالی خونواده ی خودش و بقیه خواستگاراش هم نگاه کنه شاید واقعا اون معلم از بقیه ی خواستگارش بهتر باشه

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

بخاطر درآمدشون میگن ولی خوب اگه مرد زندگی باشه میتونه یه شغل دوم برای خودش جور بکنه و اینکه اگه یه ...

قطعا همینه

معلم دیدم پولدار

وکیل دیدم زندگی معمولی

ب عرضه و جنم طرفه