2777
2789
عنوان

مسیحیت

88 بازدید | 8 پست

چرا بعضی ها تا میفهمن کسی مسلمون نیست یه دفعه تصمیم میگرن بیارنش تو آغوش اسلام من یه 3 ساله مسیحی شدم به تشویق پدربزرگم

اون پدربزرگم طرف مادریم اهل مکه و.... هست و شیخ هست الان هر دفعه میرم خونشون جلوم جا نماز پهن میکنه یا میشینه از فضائل اسلام میگه

خب من درسته که مسیحی هستم ولی زیاد خوب به دین توجه نمیکنم فقط بعضی روز ها دعا میکنم از شانس بدم سه ساله نفهمید 1 ماه داداشم رفت خونه شون ناد کف دست پدربزرگم

البته من به همه ادیان احترام میزارم هر دینی قابل احترام هست

ناگفته نمونه پدربزرگم از اون دسته آدم هاست که مهر داغ میکنه میزنه به پیشونیش

خدا شاهده جوری که به سازش میرقصم جمیله تو کاواره نرقصید😂😂

میدونی حکم عوض کردن دین تو ایران چیه؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خودتو بکن شما اهمیت نده اما واسم عجیبه کسی مسیحی بشه ایران همچین کاری نمیشه کرد

اول من دين نداشتم و اگر کمی دقت کرده باشید تو ایران عزیزمون هم کلیسا وجود داره