2777
2789
عنوان

دعا نویس

50 بازدید | 7 پست

دوستان لطفا خواهش میکنم تو روح عزیزانتون قسم میدم

به این چرت و پرتای دعانویسی اهمیت ندین

مخصوصا اون بیشرفای خدا لعنت کرده ای که با حیوونات و موجودات زنده از جمله سگ و گربه کار دارن

میدونین بخاطر این عقاید مسخره چقدر گربه از بچه تا بالغ دست و پاهاشون قطع شده

خدارو خوش نمیاد اوناهم موجود زنده هستن مخلوق خدا هستن همون خدا قهرش بگیره اه حیوون بگیره یجوری زمین میزنتتون که هیچکس نتونه درست کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نفرین اون حیوون میگیره ادمو که خدا لعنت کنه جهل رو که وادار به چه کارهایی نمیکنه ادمو

نفرین اون حیوون روزگارشونو سیاه میکنه

اصلا خود دعا نویسی روزگار ادمو سیاه میکنه چون خیلی چیزایی که نمیخوام اسمشونو بیارم میندازه به جون ادم

نفرین اون حیوون روزگارشونو سیاه میکنهاصلا خود دعا نویسی روزگار ادمو سیاه میکنه چون خیلی چیزایی که نم ...

اگه دعا نویسی میتونست برا ادم معجزه کنه پس چرا همه ی دعا نویس ها خودشون بدبختن همه از دم معتاد درگیر هزار جور گرفتاری باید با گول زدن و کلا گذاشتن سر مردم پول در بیارن همیشه ناله و نفرین پشت سر زندگیشون

اگه دعا نویسی میتونست برا ادم معجزه کنه پس چرا همه ی دعا نویس ها خودشون بدبختن همه از دم معتاد درگی ...

دقیقا قربون دهنت

مگر اونایی که به اسم این چیزا کلاهبرداری میکنن مبالغ بالا میگیرن بعدم خداحافظ تونستی پیداش کن 🤦🏻♀️

بهترین چیز اینه که هرکی پیش خدای خودش برای خودش دعا کنه