2821
2789
عنوان

ترس پسرم

245 بازدید | 15 پست

باسلام خدمت همه نی نی سایتیامن یه پسره سه ساله و نیمه دارم ازازخیلی چچیزامیترسه مثه جیغ ودادوبیدادنمیتونه ازحقه  خودش دفاع کنه کلا خیلی مظلومه خیلی بهش زورمیگن نمیدونم چکارکنم میشه راهنمایی کنید ممنون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا عین پسر من.البته پسرم دو سال و نیمشه به توصیه اطرافیان هر روزم میبرمش پارک ولی تا یه بچه بهش نزدیک میشه و یا ناخواسته دستش میخوره به پسرم شروع میکنه گریه کردن اصلا توانایی دفاع از خودشو نداره.اعصابم خورد میشه وقتی این صحنه رو میبینم

راستش میترسم اذیتش کنن چون اصلا از خودش دفاع نمیکنه

اشکال نداره بزاربره توجمع کم کم ترسش میریزه پسره گناه داره فرداهمین ترسش باعث استرسش میشه ونمیتونه موفق بشه

دقیقا عین پسر من.البته پسرم دو سال و نیمشه به توصیه اطرافیان هر روزم میبرمش پارک ولی تا یه بچه بهش ن ...

پسرمنم اول اینجور بود الان نسبت بقبل بهتر شده ولی هنوزم نمیتونه حقشو بگیره مثلا پسر عمش که ماشینشو میبره میخواد بگیره ازش اگه اون گریه کنه یا حیغ بزنه میترسه فرار میکنه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز