2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسهایی که دیدی یکیشون پسر نفتالی بنت بود🤣🤣نصفشون عکس از اکانت های صهیونیست بود نصفشون فیلم دادن گفتن ما زنده ایم سممون رو به اسم کشته جا زدید جالبه کشته ها و شهدای واقعی رو ول کردید چسبیدید به چهار تا عکس فیک واسه اونا عزاداری گرفتید

🇮🇷💚

عکسهایی که دیدی یکیشون پسر نفتالی بنت بود🤣🤣نصفشون عکس از اکانت های صهیونیست بود نصفشون فیلم دادن گ ...

چقدر قلبت از سنگه واقعا!!!! خانوادشونو ندیدن واقعا زار میزدن؟؟؟؟؟؟؟ البته چشم میخواد که نبودنشونم لیاقت ندارین ببینین و لزومی هم ندارهذثابت شه به امثال شماها

از خنده هات مشخصه چقدر جون مردم برات مهمه و عزاداری اگر حرفی داشتی میزدی

به تو و اون مغز کوچیکت میخندم که داریخودتو گول میزنی و دیگه دیره برای جواب پس دادنی ب امثالهایی مثل تو

چقدر قلبت از سنگه واقعا!!!! خانوادشونو ندیدن واقعا زار میزدن؟؟؟؟؟؟؟ البته چشم میخواد که نبودنشونم لی ...

من تو میدون بودم شونه به شونه خانواده های واقعی شهدا بچه های خاک رو به دوش کشیدم تشیع کردم همدرد مامان آنیلا و مبینا گریه کردم با همکارای ریحانه ای که زنده زنده سوزوندنش عزاداری کردم ولی رو قبر خالی اشک تمساح نریختم

🇮🇷💚

به تو و اون مغز کوچیکت میخندم که داریخودتو گول میزنی و دیگه دیره برای جواب پس دادنی ب امثالهایی مثل ...

من دلم برات میسوزه که منبعت شده اینستا بیا تو خیابون ببین امروز مردم چه قیامتی کردن

🇮🇷💚