mahhliinn مدیر استارتر عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 4 عنوان بازگشت معشوق 😭😭 51 بازدید | 6 پست چند ماهه رفته دوتا دعا هم گرفتم نتیجه نگرفتم میشه لطفا اگه تجربشو دارین راهنماییم کنیننصیحت اینا هم نگین لطفا همه اینا رو میدونم کسی جای کسی نیستاگه دعانویسی تونسته عشقتو برگردونه میشه لطفا معرفی کنین 1404/11/22 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3816 منم لایک کنسوره ضحی و نادعلی بخون تو سایت سرچ کن میاد و مزمل دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
mahhliinn مدیر استارتر عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 4 منم لایک کن سوره ضحی و نادعلی بخون تو سایت سرچ کن میاد و مزمل خوندمشون چله برداشتم نشده😭😭😭
mahhliinn مدیر استارتر عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 4 چی شد که رفت ؟ یهویی سر هیچی تموم شد نه من فهمیدم چیشد ن اون
solmy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 2661 یهویی سر هیچی تموم شد نه من فهمیدم چیشد ن اون تو منی یا من توام ؟نمیدونم چی بهت بگم ... چون خودمم دقیقا تو وضعی هستم که تو هستینه تنها من ، نه تنها تو ، خیلیاااای دیگه الان تو همین لحظه درگیر این مسئله ان ... تاپیکای اینجا هم یکی در میون مسئله عاطفیه ... چی بگم ، خدا همه ی کسایی که همو دوس دارن بهم برسونه
mahhliinn مدیر استارتر عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 4 تو منی یا من توام ؟ نمیدونم چی بهت بگم ... چون خودمم دقیقا تو وضعی هستم که تو هستی نه تنها من ، نه ... انشالابخدا ادم میمونه چیکار کنهانگار قلب آدمو با چاقو تیکه تیکه کردن😢ن حل میشه ن فراموش میشه