2777
2789
عنوان

درد در پهلو ها

45 بازدید | 9 پست

سلام من سونو شکم و لگن دادم کلیه و گوارش سالم، در آزمایش ادرارم خون دیده شده، درحالی ک رنگ ادرار زرد کمرنگ است، کراتین خونم 0.77 و نرمال است، اما حدود دو هفته ست پهلوم هام درد میکنه و لگن چپم هم درد میکنه، اما همیشگی نیست

نگرانم، دیگه چه دکتری و چه ازمایشی باید بدم که بفهمم علت درد چیه، البته تکرر ادرار هم دارم

شما ازمایش و سونو دادی میگی سالمی من پهلوم درد میکرد تو ادرارم خون بود سنگ کلیه داشتم

اخه تو سونو تشخیص سنگ نداد هیچ چیزی رویت نشده

پس درد برای چیه؟! ممکنه عفونت ادرار یا مثانه باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر اورولوژی برو خون توی ادرار اصلا عادی نیست ممکنه ار صفرا هم باشه حتی ولی بیشتر کلیه و مثانه است

سونوی کامل خیلی با دقت و طولانی باید انجام شه همینجوری یرخی نیست از کلیه هات گرفت؟ شاید شن ریزه یا سنگ ریز تو حالب داری که خیلی وقتا سونو نشون نمیده

دکتر اورولوژی برو خون توی ادرار اصلا عادی نیست ممکنه ار صفرا هم باشه حتی ولی بیشتر کلیه و مثانه استس ...

توی سونوی شکم و لگن صفرا سالم بود

از کلیه ها هم گرفت، ولی چیزی ندید، ممکنه شن ریز باشه یعنی

توی سونوی شکم و لگن صفرا سالم بود از کلیه ها هم گرفت، ولی چیزی ندید، ممکنه شن ریز باشه یعنی

اره احتمال داره شن ریزه یا سنگ خیلی ریر باشه که تو سونو ندیده

من دختر خالم اینجوری بود خون توی ادرارش بود درد پهلو داشت یعضی وقتا شدید میگرفت هی رفت سونو گفتن هیچی نیست آخرش دیدن ی سنگ توی مجرای مثانه اش عمل کرد

حتما اورولوژی برو

اره احتمال داره شن ریزه یا سنگ خیلی ریر باشه که تو سونو ندیدهمن دختر خالم اینجوری بود خون توی ادرارش ...

وای برگام، استرس گرفتممممم

اره میرم حتما خدا کنه چیزی نباشه ک مجبور ب عمل بشم