2777
2789
عنوان

نویسندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 33 پست
چه جالب موفق باشیین چه ژانری مینویسی

خیلی ژانرهای مختلف نوشتم راستش.

اگه تمایل دارید می تونیم در تلگرام نوشته هامون رو برای تبادل نظر به هم دیگه به اشتراک بذاریم.

یه روزی یه انشاء نوشتم، تو مدرسه خیلی تشویق شدم بابت نوشتار و سبک نگارشم! به گمونم همون روز بود که فهمیدم قلم بهتر از زبونم می تونه رویاها و احساسات قلبیم رو به مردم نشون بده؛ دو سال بعدش تو استان رتبه آوردم. هنوزم لذتش اون ته ته های ذهنم هست. از اون به بعد قلم به دست گرفتم و از غم و گلایه هایی که هیچ وقت به کسی نگفتم، نوشتم. همیشه دوست داشتم نویسنده باشم ولی نشد. چراش هم چون غمگینه بماند تو سینه من تا شماها هم غمگین نشید♥ ولی تا ابد برای خودم و قلب شکسته م می نویسم. یه زمانی وقتی سیزده سالم بود دوست داشتم بمیرم چون پدرم عذاب مادرم و من بود. ولی این خواسته م زمانی به سیاهی ها پیوست که خواهر کوچولوم رو گذاشتن تو بغل من سیزده ساله! زندگیم سخته ولی با آغوش باز می پذیرمش چون برای زندگی خواهر کوچولوم باید تلاش کنم. از خودم می زنم تا عزیزدلم کمبود نداشته باشه؛ آره شاید هیچ وقت به خاطر وضعیتی که توش به دنیا اومدم خوشبخت نشم ولی برای خوشبختی اون همه کار می کنم؛ حتی زندگی می کنم و نمی میرم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی خواندن سبک های متفاوت برای فردی که روال نوشتن در پیش گرفته خیلی مهمه.و این صرفا صحبت من نیست ...

خب من از بچگی کتاب میخوندم

و مینوشتم

ولی کلاس نویسندگی بسیار مهمتر از کتاب خوندنه

چون بیشتر سبک روایی داره و عامیانه پیدا میکنه اگه فقط فرد به قوه ی خودش اتکا کنه در حالیکه یه نویسنده ی ماهر سالها تجربه ی خودش رو در مغز دانش آموز روانه میکنه

صرفا ترشحات ذهنی کافی نیست

مثل گویندگیِ

شخص ممکنه صدای بسیار زیبایی داشته باشه اما تکنیکال نباشه

هر کسی اندیشه ای داره

نمیدونم

خیلی ژانرهای مختلف نوشتم راستش.اگه تمایل دارید می تونیم در تلگرام نوشته هامون رو برای تبادل نظر به ه ...

عزیزم من همیشه علاقه داشتم ولی اصلا میترسیدم دست به قلم شم کلا فقط ی متن نوشتم میشه بفرستم اونو بگین برای اولین نوشته اوکیه یا ن به غیر اینم فقط بچه بودم نوشتم متن و اینا منظورم کلاس هفتم ایناس الان۲۲سالمه

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

خب من از بچگی کتاب میخوندم و مینوشتم ولی کلاس نویسندگی بسیار مهمتر از کتاب خوندنه چون بیشتر سبک روای ...

هردوش باید باهم پیش بره بنظرم

جایی میشناسین ؟حضوری نمیتونم ولی جایی که خوب باشه هم نمیشناسم:(

هردوش باید باهم پیش بره بنظرم جایی میشناسین ؟حضوری نمیتونم ولی جایی که خوب باشه هم نمیشناسم:(

اینستاگرام ، انجمن نویسندگان هست کارآگاه نویسندگی برگزار میکرد . ولی قیمتش ۲۵ میلیون بود گواهی هم میدادن . بهترینگزینه اینه که یه دوره ی نویسندگی توی استان محل زندگیتون برید . سعی کن مرکز استان بری .

اینستاگرام ، انجمن نویسندگان هست کارآگاه نویسندگی برگزار میکرد . ولی قیمتش ۲۵ میلیون بود گواهی هم می ...

کل دوره۲۵؟یا ماهی؟

اینستاگرام ، انجمن نویسندگان هست کارآگاه نویسندگی برگزار میکرد . ولی قیمتش ۲۵ میلیون بود گواهی هم می ...

ایدیش رو میدین؟ ممنونم

خب من از بچگی کتاب میخوندم و مینوشتم ولی کلاس نویسندگی بسیار مهمتر از کتاب خوندنه چون بیشتر سبک روای ...

صد در صد همین طوره.

راستش یه سری مسائل خیلی به دقت طرف از نوشته بستگی داره.

مثلا من علائم نگارشی و استفاده از نیم فاصله رو با دقت به نوع نوشتار کتاب های چاپ شده متوجه شدم که کی و کجا باید ازشون بهره بگیرم.

در حالی که به نظرم شاید اگر صرفا یه خواننده سطحی بودم هیچ وقت متوجه این ظرافت کاری ها نمی شدم.

یا حتی مسائلی مثل پرش زمانی، شخصیت سازی یا مکان سازی در داستان ها رو به شدت برای خودم تحلیل و تجزیه می کردم.

به طوری که وقتی می رفتم کلاس های موجود رو در یوتیوب می دیدم خیلی از مسائل رو بدون اینکه کلاس برم برام آشنا و قابل پیش بینی بودن.

برای همینه که می گم خواندن سطحی یک داستان و توجه به جزئیات یک داستان به شدت متفاوته.

البته کلا توصیه خودم به بقیه اینه که از همون ابتدا سعی کنن اصولی هرچیزی رو یاد بگیرن.

یه روزی یه انشاء نوشتم، تو مدرسه خیلی تشویق شدم بابت نوشتار و سبک نگارشم! به گمونم همون روز بود که فهمیدم قلم بهتر از زبونم می تونه رویاها و احساسات قلبیم رو به مردم نشون بده؛ دو سال بعدش تو استان رتبه آوردم. هنوزم لذتش اون ته ته های ذهنم هست. از اون به بعد قلم به دست گرفتم و از غم و گلایه هایی که هیچ وقت به کسی نگفتم، نوشتم. همیشه دوست داشتم نویسنده باشم ولی نشد. چراش هم چون غمگینه بماند تو سینه من تا شماها هم غمگین نشید♥ ولی تا ابد برای خودم و قلب شکسته م می نویسم. یه زمانی وقتی سیزده سالم بود دوست داشتم بمیرم چون پدرم عذاب مادرم و من بود. ولی این خواسته م زمانی به سیاهی ها پیوست که خواهر کوچولوم رو گذاشتن تو بغل من سیزده ساله! زندگیم سخته ولی با آغوش باز می پذیرمش چون برای زندگی خواهر کوچولوم باید تلاش کنم. از خودم می زنم تا عزیزدلم کمبود نداشته باشه؛ آره شاید هیچ وقت به خاطر وضعیتی که توش به دنیا اومدم خوشبخت نشم ولی برای خوشبختی اون همه کار می کنم؛ حتی زندگی می کنم و نمی میرم!

عزیزم من همیشه علاقه داشتم ولی اصلا میترسیدم دست به قلم شم کلا فقط ی متن نوشتم میشه بفرستم اونو بگین ...

حتما.

همین جا ارسال می کنید؟

هردوش باید باهم پیش بره بنظرم جایی میشناسین ؟حضوری نمیتونم ولی جایی که خوب باشه هم نمیشناسم:(

اره بابا

ولی من کل کتابایی که اسم بیاری رو خونده ام

چند برابر یه آدم کتابخون

ولی به جرات بهت میگم

کتاب خوندن باعث نمیشه نویسنده ی خوبی بشی

قوه ی تخیل ، قدرت قلم و قانع کردن افراد ، جذابیت نوشتار و سبک خاص داشتن ، همه ی اینا دخیلن

مثلا هر جا شما نوشته های روزبه معین رو بخونی میفهمی که اون نوشته

حتما.همین جا ارسال می کنید؟

اینجا نمیادش قبلا امتحان کردم🥲برا بقیه بفرستم اگ هر اپی بخواین من اوکیم براتون بفرستم ممنون میشم اگ اوکیین درخواست چت بدم چون تو نوت نوشتم اینجا نمیادش

اینجا نمیادش قبلا امتحان کردم🥲برا بقیه بفرستم اگ هر اپی بخواین من اوکیم براتون بفرستم ممنون میشم اگ ...

منم بفرستم بهتون شما هم نظرتون رو بگید😁

البته من با تلگرام هم اوکیم ولی اگر خودتون اینجا رو دوست دارید بهم درخواست بدید.

منم بفرستم بهتون شما هم نظرتون رو بگید😁البته من با تلگرام هم اوکیم ولی اگر خودتون اینجا رو دوست دار ...

ن ن میگم ایدی تلگرام بدم بهتون؟ اونجا چون اینجا نمیاد اصلا

منم بفرستم بهتون شما هم نظرتون رو بگید😁البته من با تلگرام هم اوکیم ولی اگر خودتون اینجا رو دوست دار ...

بفرستید ولی من تازه کارم چی بگم🥲😂