2777
2789
عنوان

وای چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭

117 بازدید | 5 پست

۳روز بامادرم قهرم سراین که یکی از خواهرام همش خونه مادرم هست الانم شوهرم رفته ی شهر دیگه شب ها هم میره خونه مامانم میمونه بچه اش هم اینا بزرگ میکنن کاری ب اینا ندارم باز این خواهرم نمیذاره مادرم ی کمی هم ب فکر من باشه مامانم ۲روز اومد تهران ختم فامیلش میخواستم ی هفته تا ۱۰روز خونه من بمونه مادرمه خب دلم میخواست پیشم بمونه. ولی خواهرم زنگ زد ب مادرم گریه زاری من نمیتونم بدون تو بمونم فلان. دوستان خواهرم ۲۲سالشه از وقتی ۱۶سالش شد من افسردگی گرفتم چون نداشت مادرم بهم سر بزنه همه محبت مادرم برای خودش میخواد ۴سال ازدواج کرده از دماغ هممون در آورده همش قهر دعوا با خانواده شوهرش و شوهرش همش خونه مامانم پلاس هر وقتم برم خونه مامانم ی کاری میکنه باشوهرش دعوا میکنه جوری فکر مادرم خراب میکنه مادرم کلن منو فراموش میکنه. من الان حال روحی خوبی ندارم عصبی ام چون عمل کردم انتظار داشتم مادرم ی هفته بیاد ولی باز خواهرام نذاشتن دوتا مجرد هم خونه هستن همگی باهم شد حرفشون.

چقدر خواهرا بعضیا بدجنسن اه

خواهر منم هزینه عروسی و دانشگاه آزادش بابام داد

بعد سر عروسی من بابام میخواست به همسرم کمک مالی بکنه برا پول پیش خونه منصرفشون کرد

منم وقتی بچش بدنیا اومد نرفتم کمکش تنها موند دلم خنک شد

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم🥹

ببین تو این دنیا فقط شوهر و بچه های ادامه که پشتتون میمونن خواهرتم ازت اگه کوچیکتره بزار بچگیش رو بکنه میدونم منم تجربه اینارو دارم مامانم اصلا به من توجه نمیکنه(البته مجردم) ولی میگذره خداروشکر کمی از خانوادم خلاص شدم آن سالها تا چند سال دیگه همه اینا فراموش میشه