پریشان00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 741 عنوان دلم آشوبه 53 بازدید | 9 پست دارم میسوزم از درونقلبم آتیش گرفته بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد. امروز | 18:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2200 منموقتی میبینم چقدر احمق داریم... باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🕊☀️
پریشان00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 741 حرفت رو بزن خودت رو سبک کن❤️ نمیشه هیچ جوره نمیشه تاپیکام هست بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2200 تو رو سر جدتون سیاسی نکنید من اشاره ای کردم؟خودتون حرفو برمیدارین باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🕊☀️
پریشان00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 741 تو رو سر جدتون سیاسی نکنید تف تو سیاست و دنیا هیچی ارزش نداره بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.
همبستگی عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 37 من اشاره ای کردم؟خودتون حرفو برمیدارین نی نی سایت یه جوری شده یکی درد و دلی میکنه تا جایی پیش میره میترکه تاپیک
پریشان00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 741 نی نی سایت یه جوری شده یکی درد و دلی میکنه تا جایی پیش میره میترکه تاپیک 😭😭😭😭دلم سوختقلبم سوخت جیگرم له شد بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.