2777
2789
عنوان

علائم چیه

97 بازدید | 16 پست

حوصله هیچی ندارم

احساس پوچی میکنم

احساس گناه میکنم

اعتماد بنفس ندارم

اظطراب اجتمایی دارم

۲۴سالمه هیچ دستاوردی ندارم نه دانشگاه رفتم نه شغلی دارم، خانوادم تو سن ۲۱سالگی شوهرم دادن فکر کردن بهترین کار دنیا کردن، حالم خوش نیست بچه ها توروقران بگید چیکار کنم امروز میخواستم خودمو از تراس پرت کنم پایین، یه لحظه قیافه خانوادم اومد جلو چشام دلم سوخت توروخدا به دادم برسین بگید چیکار کنم

❤🫀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونی دوباره کنکور بدی؟

۳ساله ازدواج کردم انقدر گرفتاری تو زندگیم دارم نمیتونم درس بخونم، کلاس موسیقی، ادمین، کلاس گلدوزی رفتم ولی نصفه و نیمه ولش کردم نمیدونم چه مرگمه

❤🫀
۳ساله ازدواج کردم انقدر گرفتاری تو زندگیم دارم نمیتونم درس بخونم، کلاس موسیقی، ادمین، کلاس گلدوزی رف ...

بنظرم با یه مشاور صحبت کن اون خودش برات توی برنامه میزاره که جه کلاسی بری چطور وقت بگذرونی

برای چی خوبه این قرص ها؟

بعضی وقتا ویتامین بدن میاد پایین و این علایم پر رنگ میشن منم خیلی تو فاز خودکشی و پوچی بودم ی دکتر عمومی اینارو داد مصرف کردم الان حتی خندم میگیره به افکار قبل.اگه میتونی آزمایش بده ببین کم خون نیستی

بچه هم داری عزیزم ؟

دستاورد همه آدمها از یک جنس نیست

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بچه هم داری عزیزم ؟دستاورد همه آدمها از یک جنس نیست

نه بچه ندارم، دور ورم همه تحصیل کرده همه دستشون تو جیب خودشونه، همه عروسی های عالی گرفتن حالا شوهر من چیکار کرد برای من

❤🫀