2777
2789
عنوان

من رها کردم 🚶

130 بازدید | 15 پست

من رها کردم و به خدا سپردم ...

دیگه پیله نمیکنم ، به خدا توکل کردم و ازش خواستم اون قطعا بهترین و قشنگترین برنامه رو میچینه ...

الان خیلی آرامشم بیشتره ، اگه اون در تقدیر من باشه و خدا برای من نوشته باشدش برام میارش اگرم نه که هیچجوره نمیشه...

شاید شما هم مثل من به یه تلنگر نیاز دارید تا رها کنید و به خدا بسپارید.🫠✨🌝

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

مطمئنم شما هم ته قلبت هنوز نتونستی رها کنی ... همونطور که من نتونستم ... همونطور که خیلیای دیگه که مثل من و شما هستن نتونستن ... هیچ چاره ای به ذهنم نمیرسه جز تحمل عذاب و درد ، تا زمانی که بمیرم ... و اندک امیدی به معجزه خداوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری میشه رها کرد؟

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

مطمئنم شما هم ته قلبت هنوز نتونستی رها کنی ... همونطور که من نتونستم ... همونطور که خیلیای دیگه که م ...

بله عزیزم اونکه معلومه اگه قبلا تمام اعضا و جوارحم وصل بود الان که به قول خودم رعا کردم هنوز یه طناب مونده که منو وصل نگه داشته به اون موضوع...

خدا میبینه و میدونه...

کاش خولست ما و خدا یکی بشه

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

چ جوری میشه رها کرد؟

پذیرش

باید به این پذیرش برسی که کاری از دستت بر نمیاد و این خداست که همه چیز رو میچینه و هیچکس اندازه اون ما رو دوست نداره و خیر صلاح ما رو نمیدونه، پس به خودش بسپاریم تا اون به زیبا ترین شکل انجامش بده ،اگه شد شکر گزارشیم اگرم نشد قطعا بهترش میشه و ما هم باید بپذیریم

مطمئنم شما هم ته قلبت هنوز نتونستی رها کنی ... همونطور که من نتونستم ... همونطور که خیلیای دیگه که م ...

حداقل برو تراپیست

وگرنه تمام خوب بودنت ته میکشه

و بیخیاله همه چیز میشی

نیمه تاریک وجودت قدرت میگیره

چند وقته کات کردی ؟؟؟

عزیزم اون حتی نمیدونه که من دوستش دارم😓چه برسه به رابطه و کات..

پذیرش باید به این پذیرش برسی که کاری از دستت بر نمیاد و این خداست که همه چیز رو میچینه و هیچکس انداز ...

کاش منم بتونم

من فقط جنگیدن و یاد گرفتم

ولی الان ک دست خود من نیس اذیتم

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

حداقل برو تراپیستوگرنه تمام خوب بودنت ته میکشهو بیخیاله همه چیز میشینیمه تاریک وجودت قدرت میگیره

گرفته همین الانم ... من برم تراپی حداقل باید یک سال تمام هر روز برم ... کلا خیلی روحی و روانی داغونم ... متاسفانه بودجشو ندارم ...

کاش منم بتونم من فقط جنگیدن و یاد گرفتم ولی الان ک دست خود من نیس اذیتم

اره برای ماهایی که جنگیدیم برای همه چیز و به دست اوردیم سخته بپذیریم یه سری چیزا رو با هیچ تلاشی نمیشه به دست اورد ، اونا نصیب و قسمت هستن...

اینجوری که بهتره ... فکر کن سه سال باهم خاطره میساختین ... شب و روز زندگی میکردین باهم ...

بله خیلی سخته اونجوری امیدوارم خدا به شما قوت قلب بده عزیزم ❤️

بهترین کارو کردی عزیزمعشق یکطرفه خوب نیسو بدون ک هر کی سهمت باشه از کنارت نخاهد گذشت

بله عزیزم دقیقا حرف شما

همونجوری که من اصن نمیشناختمش و خدا گذاشتش سر راهم و باز داشتم از فکرش در میومدم باز گذاشتش سر راهم به طوری که اگه خودمم میخواستم نمیتونستم هیچوقت اینجور برنامه ای بچینم،،، پس اگر خدا بخواد به هم میرسونه