حاضرید با مرد فقیر ازدواج و زندگی کنید؟ واقعا اذیت میشم میبینم که بعضیا با آدم فقیر ازدواج میکنن درحالی که اگه اخلاق هم داشت اوکی بود اما اخلاق هم ندارن و آخر بهشون هم خیانت میشه از اینطور رابطه ها هم تو نی نی سایت دیدم هم تو واقعیت بین دوستام
نه من چند سال پیش با کسی بودم اولین تجربه هم بود از نظر اخلاق خوب بود ولی از نظر مالی نه کلا خیلی از این شاخه به اون شاخه میپرید خیلی قانع بود یعنی 30 میلیون حقوق واسش ته خوشبختی بود هوش اقتصادی هم نداشت بهم زدم با اینکه واسم سخت بود بعدش با شخص دیگه که همسرم آشنا شدم همسرم از نظر تحصیلات آدم قبلی پایین تره ولی از نظر هوش اقتصادی بلند پروازی اراده کار و....اصلا قابل مقایسه نیستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما وظیفه ای نداریم وظیفمون اینه که خانوم باشیم .. مگه شما پدرت بهت پول میده نون میده در قبالش از تو ...
ببین زندگیو باید با هم ساخت اینکه شما انتظارات بالا داری برام عجیبه نمیشه که همه چیز زندگی رو مرد تأمین کنه خانوم بشینه تو خونه فقط یکم مکمل راهی باید باشه واسه مرد
چی بگم بیشتر فقیرا میرن سراغ دختر پولدار توقعشونم خیلی بیشترپسر پولدار لزوما به پول نیازی نداره پول ...
اشباهت میکنی ،پولدارا هم دنبال پیشرفتن و جهیزیه و ارث خوب از طرف دختر و و اصطلاحا به کلاسشون نمیخوره دختر خانواده ضعیف ازدواج کنن که خونه باباش و جهیزیه داغون بده