2777
2789
عنوان

مردای فقیر

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 45 پست

نه من چند سال پیش با کسی بودم اولین تجربه هم بود از نظر اخلاق خوب بود ولی از نظر مالی نه کلا خیلی از این شاخه به اون شاخه میپرید خیلی قانع بود یعنی 30 میلیون حقوق واسش ته خوشبختی بود هوش اقتصادی هم نداشت بهم زدم با اینکه واسم سخت بود بعدش با شخص دیگه که همسرم آشنا شدم همسرم از نظر تحصیلات آدم قبلی پایین تره ولی از نظر هوش اقتصادی بلند پروازی اراده کار و....اصلا قابل مقایسه نیستن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ببین کمالگرایی خوبه ولی نه در این حد انتظارات پس شما دخترا وظیفتون چیه؟

ما وظیفه ای نداریم وظیفمون اینه که خانوم باشیم .. مگه شما پدرت بهت پول میده نون میده در قبالش از تو کاری میخواد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما وظیفه ای نداریم وظیفمون اینه که خانوم باشیم .. مگه شما پدرت بهت پول میده نون میده در قبالش از تو ...

ببین زندگیو باید با هم ساخت اینکه شما انتظارات بالا داری برام عجیبه نمیشه که همه چیز زندگی رو مرد تأمین کنه خانوم بشینه تو خونه فقط یکم مکمل راهی باید باشه واسه مرد

نظری ندارم

من باکی بودم گفتم وضع مالی اوکی میشه جم میکنیم ...حقوقش ماهی پونزده بود ن حمایت پدری داشت هیچی...هچیم نداشتتتت...

ولی به قول شما حس کردم اخراش خیانتم داشت میکرد کلا دروغ گو ،رفیق باز ،.... ایناش بیشتر از پولش به چشم میومد متاسفانه😑

ببین زندگیو باید با هم ساخت اینکه شما انتظارات بالا داری برام عجیبه نمیشه که همه چیز زندگی رو مرد تأ ...

انتظارات من بالاست اما انتظارات شما که میخوای زنت کار کنه پایینه؟ شما مادرت پا به پای پدرت روزی ۱۲ساعت میره سرکار؟

انتظارات من بالاست اما انتظارات شما که میخوای زنت کار کنه پایینه؟ شما مادرت پا به پای پدرت روزی ۱۲سا ...

ببین من منظورم این نیست زن بره ۱۲ ساعت کار کنه منظورم اینکه اونم حداقل یه پولی تو جیبش باشه که مرد وقتی دیگه کم میاره بهش کمک کنه

نظری ندارم

ببین من منظورم این نیست زن بره ۱۲ ساعت کار کنه منظورم اینکه اونم حداقل یه پولی تو جیبش باشه که مرد و ...

زن باید از کجا بیاره ؟ پول تو جیبی زن وظیفه مرده چرا زن باید به مرد کمک کنه؟ اینا همش طرز فکر کخرد های بی عرضست لطفاً قبول کن

چی بگم بیشتر فقیرا میرن سراغ دختر پولدار توقعشونم خیلی بیشترپسر پولدار لزوما به پول نیازی نداره پول ...

اشباهت میکنی ،پولدارا هم دنبال پیشرفتن و جهیزیه و ارث خوب از طرف دختر و و اصطلاحا به کلاسشون نمیخوره دختر خانواده ضعیف ازدواج کنن که خونه باباش و جهیزیه داغون بده