2777
2789
عنوان

مردای فقیر

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 45 پست

هرکی از فقیر یه تعریفی داره

همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مرد فقیر و نه بی اخلاق

چپر چولاق باشه، فقط مرد باشه نکنه بی شوهر بمونیم؟

والا ازدواج خودش مضحکه حداقل با یه ادم حسابی باشه

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

۶۰ میلیون ؟ کارمند انقد نمیگیره همه مردا درآمدشون همینه متاسفانه دنبال مردی با حقوق ۶۰ تومن نگردید

خب کارمند با حقوق ۱۵تومن چرا باید ازدواج کنه؟ بشینه نون خالیشو تنها بخوره یک نفر دیگم بدبخت نکنه

خودشون رو از چاله به چاه میندازن

دیگه وقتی عرصه رو خانواده تنگ کنن مجبورن

نه میزارن دختره بره سرکار و مستقل بشه نه میزارن راحت تو خونه باشه در نتیجه یه جور فرار آبرومند هست ازدواج براشون

خب کارمند با حقوق ۱۵تومن چرا باید ازدواج کنه؟ بشینه نون خالیشو تنها بخوره یک نفر دیگم بدبخت نکنه

اگر بر این منطق بخوایم پیش پس هیچکس نباید ازدواج کنه من نظر خودم این هسته که بتونه حداقلی ها رو بدست بیاره که با همون حقوق زندگی پیش بره

نظری ندارم

از فقر بدم میادخیلی ،ولی خب مرد پولدارم منو میخواد چیکار؟ هر چقدم ادم خوبی باشم ،نه خانواده گردن کلفتی دارم نه سری تو سرا در اوردم خودم،نه حوری پری هستم و زیبایی چشمگیری دارم ،یه ادم خیلی خیلی معمولی ام، یه چپر چلاغی لنگه خودم پیدا شد، اونم که ازدواج نمیکردم والا بهتر بود....شکر خدا بچه نیاوردم بدبختیام ارث برسه بهش

اگر بر این منطق بخوایم پیش پس هیچکس نباید ازدواج کنه من نظر خودم این هسته که بتونه حداقلی ها رو بدست ...

همه مثل هم نیستن و عقاید ها متفاوته من به شخصه کمالگرا هستم و هرچیز و هرکس باید در بالاترین حد باشه حتی خودم! و حقوق ۶۰تومن رو خیلی کم گفتم 😭

همه مثل هم نیستن و عقاید ها متفاوته من به شخصه کمالگرا هستم و هرچیز و هرکس باید در بالاترین حد باشه ...

ببین کمالگرایی خوبه ولی نه در این حد انتظارات پس شما دخترا وظیفتون چیه؟

نظری ندارم