تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2239 عنوان کمک ضروری گوشی 44 بازدید | 6 پست چند روز دیگه میخوام گوشی بخرم.میخوام رمش ۱۲ باشه.اندرویدش هم ۱۵ باشه.حافظه و دوربینش زیاد مهم نیست.قیمت هم حداکثر ۳۵ یااا شاید ۴۰چی پیشنهاد میدین. ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ دیروز | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alma12tab عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 2542 نمیدونم 🚶 تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃
fazli عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5932 من سامسونگ رو ترجیح میدم به همه.برو همینایی که به ما گفتی به فروشنده بگو راهنماییت میکنه.خدا صبرت بده عزیزم.میبینم که غم درگذشت مادرشوهر کمرتو رگ به رگ کرده🤭🤭🤭🤭 دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2239 من سامسونگ رو ترجیح میدم به همه.برو همینایی که به ما گفتی به فروشنده بگو راهنماییت میکنه.خدا صبرت بد ... ممنونم.از سایت میخوام بخرم.به نظرت از دیجی کالا بخرم یا با سلام؟🤣 ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
fazli عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5932 ممنونم.از سایت میخوام بخرم.به نظرت از دیجی کالا بخرم یا با سلام؟🤣 خواهرم قبلا از دیجی کالا خرید راضی بود.با سلام رو نمیدونم.فقط رجیستری رو فکر کنم باید خودتون انجام بدین یا ببرید بیرون. دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
تازه_عروس_خونه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2239 خواهرم قبلا از دیجی کالا خرید راضی بود.با سلام رو نمیدونم.فقط رجیستری رو فکر کنم باید خودتون انجام ب ... آها باشه دستت درد نکنه.🥰 ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
fazli عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5932 آها باشه دستت درد نکنه.🥰 خواهش میکنم.موفق باشید دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑