رکسانات مدیر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 369 عنوان رابطه | مشاهده متن کامل بحث + 7536 بازدید | 233 پست بچهایی که میخاین قضاوت کنید توهین کنید لطفاً نیاین رابطه داشتم با پارتنرم و وابسته شدم و الان نیست): دلتنگشم شدیداً امروز | 17:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tina_ra عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 2580 رابطه داشتم وابستگیم خیلی بیشتر شده آها بعد طرف قصدش جدی بود اون موقغ؟
کاف_الف عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1129 دهه هشتاد پسرا اینجوری گول میزدن که بیا رابطه داشته باشیم بعدش میام خواستگاریتعزیزم اگه اینجوری هم بود ی درصد فکر کن که بعد ازدواج هزارتا حرف میزد بهت ک تو فلان بودی بهمان بودی...
رکسانات مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 369 عزیز من خودتو اذیت نکن حیفی بخدا حیف داغونم کرد همه چیمو ازم گرفت خسته ام
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2680 البالو تو چجوریگف میاد خواستگاریت؟ سلام عزیزممن چند بار تاپیک زدم اما خب خیلی قضاوتم کردن و ترکیدتقریبا دوساله دیگهاره از همون اول گفت میاد خواستگاری اما خانوادش مخالفت کردنیکی دیگه رو میخواستن براش بگیرنمن ب شدت وابستمجوری که نمیتونم ولش کنماما جدیدا خیلی نسبت بهش سرد شدم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
مادرشوهربلاگرفته عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 10195 مگه دختر دیگه ای نمیتونه نیاز رو بر طرف کنه؟ نه شرمنده شما زن تن فر..وش هم پیدا کنی ،برای هر رابطه چند ملیون باید بعدی ،بعدم صدتا مریضی و زگیل از همین خانوما میگیری ، پسرا دخترایی که این کاره نیستن و گول میزنن
رکسانات مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 369 آها بعد طرف قصدش جدی بود اون موقغ؟ ار حتا به بابام زنگ زد
ناز_خانوم_جان عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 10044 چی بگم خب😂 من ذهنم رفت سمت سطح وسطوح بعد فهمیدم چی میگی لعنت بهت🤦🏻😂 🫡
7melika9 عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 29 نمیدونم چیکار کنم الان خوب بود باهام حتا میخاست بیاد خواستگاری ۹٠درصد پسرا واسه خرکردن دخترا اینجوری میگن تا دختراهم خربشن و واسشون لخت بشنیکم واسه بدنتون احترام قائل بشین مفت خودتون نذارین زیرشون یه تعلیقی بدبخت
handemiiiii عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 443 بچه ها من تاحالا رل نزدمبا هرکسم میام رل بزنم میترسم سواستفاده کنم ازم سریع میپیچونمش به دیت نمیرسهنمیدونم الان کارم درسته یا غلط
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2680 [QUOTE=410958045]چه جالبه که منم همین بلا سرم اومده و همسن هستیم[/QUOTEمیخام نباشم میخام تمومش کنم ا ... نکن ارزشش رو ندارهرابطه کامل داشتی ؟؟؟منم نابودمحال و روزم خوب نیست اما ازش متنفرم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
handemiiiii عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 443 نه شرمنده شما زن تن فر..وش هم پیدا کنی ،برای هر رابطه چند ملیون باید بعدی ،بعدم صدتا مریضی و زگیل از ... قلبم گرفت🫠💔
یوهووووو عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 27 فدای سرتچی شده مگه..رفته که رفتهبه زندگیت برس دختر برو پیش تراپیستو زندگیت رو ادامه بده....
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2680 بچه ها من تاحالا رل نزدمبا هرکسم میام رل بزنم میترسم سواستفاده کنم ازم سریع میپیچونمش به دیت نمیرسهن ... چند سالته؟کارت خیلی خیلی درستهمنم مثل شما بودم ایشون هم اولین تجربم بود ک گند زد به کل زندگیم و ایندم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
handemiiiii عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 443 سلام عزیزممن چند بار تاپیک زدم اما خب خیلی قضاوتم کردن و ترکیدتقریبا دوساله دیگهاره از همون اول گفت ... خداروشکر سرد شدیتوام کامل داشتی؟