2777
2789
دیگه نمیخوام ببینمشالتماس میکنه غلط کردم گوه خوردم ببخشم

محل نزار بگو اگه راست میگی بیا خاستگاری

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونوادش باهات حرف زدن؟؟

اره خیلی

اول مادرش و خواهرش موافق بودن

الانم میگه موافقن

نمیدونم...

اما پدرش ناراضی یکی دیگه رو در نظر داره براش

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

متاسفانه زن علیه زن هم زیاد داریمخانمای ایرانی فکر میکنن مورد سواستفاده قرار میگیرنچون نیاز جنسی خان ...

شما فکر میکنی دخترا همون بار اول که رابطه برقرار میکنن ارضا میشن؟ خیلی طول میکشه تا ارضا شدن رو یاد بگیرن اکثر پسرا کار خودشونو میکنن میرن

حداقل مجبورش کن عقد کنین کنار نیومدین جدا بشین دوباره خواستی ازدواج کنی به خاطر بکارت برات مشکلی پیش ...

اصلا فکر ازدواج رو نمیکنم

زندگی برام تموم شده هست

خانوادمم بخاطر هر چیزی مدام بهم فشار میارن( این قضیه رو نمیدونن)

و راستش به طور جدی ب خودکشی فکر میکنم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

اصلا فکر ازدواج رو نمیکنمزندگی برام تموم شده هستخانوادمم بخاطر هر چیزی مدام بهم فشار میارن( این قضیه ...

نه بابا این حرفا چیه فقط تو تنها این مشکل رو نداری به جای این فکرا از ته دل توبه کن دور اون پسر رو خط بکش خودتو به خدا نزدیک کن همه چی حل میشه

اره خیلیاول مادرش و خواهرش موافق بودنالانم میگه موافقننمیدونم...اما پدرش ناراضی یکی دیگه رو در نظر د ...

خب صبر کن

میشه

اون پافشاری کنه ک میخواد تورو

ان شاءالله که میشه

میشه برام یدونه صلوات بفرستی؟💕🌱

نه بابا این حرفا چیه فقط تو تنها این مشکل رو نداری به جای این فکرا از ته دل توبه کن دور اون پسر رو خ ...

ظهر ک التماس میگرد بمون

الان پیام داده میخای من نباشم

اصلا فکر ازدواج رو نمیکنمزندگی برام تموم شده هستخانوادمم بخاطر هر چیزی مدام بهم فشار میارن( این قضیه ...

روزها میگذره و فشارها تموم میشه .یه روزی میشه این اتفاقا میشه خاطره ومیگذره طاقت بیار