2777
2789
وااا اینکه داره فحش میده....

خودم دیدم یکی این اسم کاربریو نوشته بود اخه

گف منم

لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝

وااا به خودمون مربوطه هر جا هستیم خب متوجه نمیشم چرا باید تاپیک بزنید انقد حرص خوردن ندارهیه تاپیک پ ...

دقیقااا دیگه واقعا شورشو درآوردن

به اونا چه ربطی داره اصن

رد شن و جواب ندن دیگه چرا حرص میخورن

گریه کردن ما رو آروم میکنه:) بیرون ریختن احساسات ما رو آروم میکنه؛ ✨✨ حرف زدن با کسی ما رو آروم میکنه🥀✨ ولی هیچ گاه یادت نره خودت خواستی خودت رو آروم کنی✨🎆.............. تو یه تیکه از قلبمی(❤️🌹✨🫂T🫂✨🌹❤️).... دلــــــم بـــارانـــــی مــــیـــــخــــاد کـــــه زیــــرش مـــــســــت شــــــوم)))))) 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁.......،دوست داشتن آسان نیست، به راحتی به دست نمی آید چون کسی تو رو دوست داره که بگه ✨(حالت خوبه؟) ✨..... یه بیو بریم: یه دختر کوردم💐 اصالتم افتخارمه🌱... تو سایت چند تا دوست دارم💙... یکیشون که عشقمه🫠🫂💐❤️... وابسته بقیشون هم هستم🧸🤍🎀...)))))؛ لطفا آقایون درخواست ندین🤫😁......)))))) ✨✨✨✨✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب از کجا معلوم بچه های شاه نباشن؟

سرتون تو کار خودتون باشه چون همش انن شاکی میشین؟ اونوقت بر این معتقدین که باید به عقاید هم احترام بذارین

شما که با همچین چیزی که ربطی به شما اصلا نداره کنار نمیاین انتظار درست شدن جامعه رو نداشته باشین

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

خودم دیدم یکی این اسم کاربریو نوشته بود اخهگف منم

نمیدونم والا...

فعلا انگار مشکل داره...

گریه کردن ما رو آروم میکنه:) بیرون ریختن احساسات ما رو آروم میکنه؛ ✨✨ حرف زدن با کسی ما رو آروم میکنه🥀✨ ولی هیچ گاه یادت نره خودت خواستی خودت رو آروم کنی✨🎆.............. تو یه تیکه از قلبمی(❤️🌹✨🫂T🫂✨🌹❤️).... دلــــــم بـــارانـــــی مــــیـــــخــــاد کـــــه زیــــرش مـــــســــت شــــــوم)))))) 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁.......،دوست داشتن آسان نیست، به راحتی به دست نمی آید چون کسی تو رو دوست داره که بگه ✨(حالت خوبه؟) ✨..... یه بیو بریم: یه دختر کوردم💐 اصالتم افتخارمه🌱... تو سایت چند تا دوست دارم💙... یکیشون که عشقمه🫠🫂💐❤️... وابسته بقیشون هم هستم🧸🤍🎀...)))))؛ لطفا آقایون درخواست ندین🤫😁......)))))) ✨✨✨✨✨

دوستان دمتون گرم بوی سوختگی بعضیا میاد😂😂😂

اصن متوجه نمیشم😂

یعنی چی همه جا هستید چون بچهای شاهید

واتتتتتتت

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨

وا بنده های خدا آزارشون کجا بوده با هم حرف میزنن دیگه ببخشید شما چرا کلید کردی به این کاربرا هر اعتق ...

مرسی از درکتون❤️

دوستان دمتون گرم بوی سوختگی بعضیا میاد😂😂😂

دقیقاااا

انگاری خیلی دارن میسوزن

اصن متوجه نمیشم😂یعنی چی همه جا هستید چون بچهای شاهیدواتتتتتتت

ولش کن بزار مشغول باشه 🤣

دیگه کامنت نزارین عشقم

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

دقیقااااانگاری خیلی دارن میسوزن

آخی چقدر آخه باید کمبود داشته باشی 😂💔

الی دیگه کامنت نزارید

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

آخی چقدر آخه باید کمبود داشته باشی 😂💔الی دیگه کامنت نزارید

خیلییی کمبود دارن...

چشم چون شما گفتی🤞😂

عزیزم نمیشه که اینجا همش باید غیبت مادرشوهر خواهرشوهر و گفتن بدبختی باشه نباید که با هم صحبت کنیم!!

دقیقا داری درست میگی

فقط نمیدونم از کی غیبت خواهر شوهر ، مادر شوهر شده مطالب آموزشی😂