2789
وااا به خودمون مربوطه هر جا هستیم خب متوجه نمیشم چرا باید تاپیک بزنید انقد حرص خوردن ندارهیه تاپیک پ ...

دقیقااا دیگه واقعا شورشو درآوردن

به اونا چه ربطی داره اصن

رد شن و جواب ندن دیگه چرا حرص میخورن

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب از کجا معلوم بچه های شاه نباشن؟

سرتون تو کار خودتون باشه چون همش انن شاکی میشین؟ اونوقت بر این معتقدین که باید به عقاید هم احترام بذارین

شما که با همچین چیزی که ربطی به شما اصلا نداره کنار نمیاین انتظار درست شدن جامعه رو نداشته باشین

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

خودم دیدم یکی این اسم کاربریو نوشته بود اخهگف منم

نمیدونم والا...

فعلا انگار مشکل داره...

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

دوستان دمتون گرم بوی سوختگی بعضیا میاد😂😂😂

دقیقاااا

انگاری خیلی دارن میسوزن

آخی چقدر آخه باید کمبود داشته باشی 😂💔الی دیگه کامنت نزارید

خیلییی کمبود دارن...

چشم چون شما گفتی🤞😂

عزیزم نمیشه که اینجا همش باید غیبت مادرشوهر خواهرشوهر و گفتن بدبختی باشه نباید که با هم صحبت کنیم!!

دقیقا داری درست میگی

فقط نمیدونم از کی غیبت خواهر شوهر ، مادر شوهر شده مطالب آموزشی😂

کاربرای مهربون سایتن 😍😍😍😍

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌