2777
2789
عنوان

شوهر معتاد

111 بازدید | 7 پست

۱ سال و ۹ ماه هست که ازدواج کردم ۱۱ ماه تو عقد بودیم الان ۱۰ ماه هم هست که عروسی کردیم من اوایل هیچی راجب اعتیاد اینا نمیدونستم نمیدونستم دلیل اینکه خونه هیچ وقت نیست اینکه که اعتیاد داره میره مصرف میکنه فکر میکردم دلیلش اینه که میره با دوستاش نگو که معتاد میرفته مصرف میکرده خیلی هم این شوهر من دروغگو هست یعنی طوری دروغگو هست که نگم براتون یه دروغایی میگه که اصلا به فکر ادمم نمیرسه بعد من چند روز پیش به پدرش گفتم این با یکی میگرده که طرف معتاد هست باباش گفت امارشو در میارم

بعد ۴ روز پیش اینو برد ازش تست اعتیاد گرفت که متاسفانه تست مورفین این احمق مثبت شد الانم من نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم باباش گفت اگه ترک نکنه من ترکش میکنم دیگه نمیخام ببینمش داداشش گفت ترکش میدیم هر طور شده

شوهرم کلید خونه ی مامان باباش دستش بود امروز میگفت کلیدشون شکسته کلید منو بردن ازم گرفتن چون خودشون کلید نداشتن منم میدونم کلیدشون که نشکسته به این بشر اعتماد نداشتن به بهونه ی کلید شکستن کلیدو ازش گرفتن

شوهر خواهر منم شیشه میکشید هنوز که هنوزه ترک نکرده هرچی کمپ بردنش باز به جاش تریاک کشید یا مشروب خورد یا گل کشید

ادم نمیشه ک نمیشه

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی و جوونیتو تلف یه ادم معتاد نکن

۷۰ درصد کسایی که اعتیاد دارن یا نمیتونن ترک کنن یا بعد ترک دوباره میرن سمتش

یه بااار فقط اگ دوسش داری بهش فرصت بده اگ نشد ولش کن مگه چندبار فرصت زندگی داری که به پای آدم معتاد بسوزی

هرچیم زمان بگذره بدتر و بدتر میشه امروز یه چی میزنه سال بعد میره سراغ یچی دیگه