بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم روز تولدم فراموش شد امسال و ده بهمن هم بود... ولی هیچکس یادش نبود و مامانمم میخرم کرد ولی من برای خودم تولد گرفتم و داییمو و مامان و بابا و ابجیمو دعوت کردم
یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀
آخرین تولدی که مهم بود براشون و برام گرفتن 9 سالم بود
من نه سالگیم با دستان کیک درست کردم و گفتم تولدمه 🥲 دیگه کبریت گذاشتم روش و فوت کردم
یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀
ولی دیگه سر شدم با اینکه نامزدمم هر سال براش کادو گرفتم و تولدشو تبریک گفتم اون براش اصلا مهم نیست و یه شاخه گلم بهم نداد... اما خب نسبت به تمام ادما با من بهتر رفتار کرده..