2777
2789
عنوان

ولنتاین چیه دیگه

86 بازدید | 9 پست

ما حتی روز تولدمون هم تنها بودیم...

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روز تولدم فراموش شد امسال و ده بهمن هم بود... ولی هیچکس یادش نبود و مامانمم میخرم کرد ولی من برای خودم تولد گرفتم و داییمو و مامان و بابا و ابجیمو دعوت کردم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

منم روز تولدم فراموش شد امسال و ده بهمن هم بود... ولی هیچکس یادش نبود و مامانمم میخرم کرد ولی من برا ...

آخرین تولدی که مهم بود براشون و برام گرفتن 9 سالم بود

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)

آخرین تولدی که مهم بود براشون و برام گرفتن 9 سالم بود

من نه سالگیم با دستان کیک درست کردم و گفتم تولدمه 🥲 دیگه کبریت گذاشتم روش و فوت کردم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

من نه سالگیم با دستان کیک درست کردم و گفتم تولدمه 🥲 دیگه کبریت گذاشتم روش و فوت کردم

هعی عزیزم:)

هعی عزیزم:)

ولی دیگه سر شدم با اینکه نامزدمم هر سال براش کادو گرفتم و تولدشو تبریک گفتم اون براش اصلا مهم نیست و یه شاخه گلم بهم نداد... اما خب نسبت به تمام ادما با من بهتر رفتار کرده..

ولی دیگه سر شدم با اینکه نامزدمم هر سال براش کادو گرفتم و تولدشو تبریک گفتم اون براش اصلا مهم نیست و ...

امید وارم بهترینا برات پیش بیاد 🩷