2777
2789
عنوان

تولده اکسمه

89 بازدید | 14 پست

امروز قرارع بود بریم کافع با رفیقم زنگ بزنیم تولدشو تبریک بگیم شنبه تولدم بود تبریک گفت ازونور قرار شد زنگ بزنم تبریک بگم قطع کنم رفیقم یکم بعد زنگ بزنه بگه مهرناز رفت اونور سریع میخوام ی چیزی بت بگم نمیخوای برگردی و فلان اینا و ولی از فالگیر پرسیدم گف رل دارع تو رابطس بعدم گف برمیگرده خودش الان بنظرتون چیکار کنم از کجا بفهمم رل دارع یا نه همون موقع که زنگ زدم تبریک بگم چطوری ازش بکشم رل زده یا نه

July

وقتی کات کردین تموم شده دیگه ببخشید چرا چیزی رو که یه بار بالا اوردیش دوباره میخوای بخوری؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اکانت واگذار شده .تاپیک های قبل از بهمن ۱۴۰۴ متعلق به من نیست در حال پاکسازیشون هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنی اینکاروووو بخدا بعدا خودت یادت میفته خجالت میکشی😂

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

فق تولدشو تبریک بگمم

بنظرم یه پیام بده تبریک بگو فقط

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴