2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بچه ها آشپزی کنید یا بازی یا برسد طبیعت یا پیاده روی و.... چاره ای نیست بهتر از این افسرده بشید

با سه تا بچه قد و نیم قد چطوری تنهایی برم پیاده روی؟آشپزی چی آخه با این گرونی فقط ی چیز میپزیم گرسنه نمونیم

چرا حرف زدم ولی قبل ازدواج یکجور دیکن همه چی رو قبول کرده بود

خب با خنده و مهربونی به روش بیار...بگو یادته اون موقع گفتی (مثلا باهم میریم دور دنیا رو میگردیم یا هرچی که گفته بوده)..توی حس و حال خوب و با حس خوب بگو واقعا گاهی جواب میده گلم👌

با سه تا بچه قد و نیم قد چطوری تنهایی برم پیاده روی؟آشپزی چی آخه با این گرونی فقط ی چیز میپزیم گرسنه ...

پارک محله تون نمی تونی ببری بچه ها گناه دارند ، حق میدم بهت حتی مواد اولیه تو خونه نیست برای اشپزی

پارک محله تون نمی تونی ببری بچه ها گناه دارند ، حق میدم بهت حتی مواد اولیه تو خونه نیست برای اشپزی

محلمون پارک نداره کلی باید راه بریم تا برسیم .آره گناه دارن ولی چکار کنم مگه دست منه.مواد اولیه مثلاً چی؟

محلمون پارک نداره کلی باید راه بریم تا برسیم .آره گناه دارن ولی چکار کنم مگه دست منه.مواد اولیه مثلا ...

مثلا مواد اولیه ی کیک ، که بچه ها هم درست کنند هم سرگرم بشند ، نه شما گناه داری نه همسرت الان همه دارند اذیت می شند

مثلا مواد اولیه ی کیک ، که بچه ها هم درست کنند هم سرگرم بشند ، نه شما گناه داری نه همسرت الان همه دا ...

شوهرم قبل این جو کشور هم همین بود کلا هیچ تلاشی برای شادی ما نکرد هیچ وقت..