eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2353 عنوان پشت کنکور 75 بازدید | 13 پست کیا میخوان پشت کنکور بمونن من کنکور ۱۴۰۵ ام ولی حدودا دیگه نمیتونم قطعی قبول شم میخوام برای ۱۴۰۶ بخونم کسایی که پشت موندید سال اول چی آوردید سال دوم چیزی که می خواستید اوردید ؟ کاربری برای دو نفره من و خواهرم امروز | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 43 سال اول افتضاح بود اوضاعم ولی سال دوم تونستم به چیزی که میخوام برسم البته من پیشنهادی اینه هنوز هم تا کنکور تلاش کن بعد از نتایج تصمیم بگیر که بمونی یا نه «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2353 چون هر سال اوضاع سخت تر میشه چیزی که میخوام و نمیارم میخونم ولی میدونم شرایطمو دیگه کاربری برای دو نفره من و خواهرم
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2353 سال اول افتضاح بود اوضاعم ولی سال دوم تونستم به چیزی که میخوام برسم البته من پیشنهادی اینه هنوز هم ت ... چی قبول شدی عزیزم کاربری برای دو نفره من و خواهرم
mb_7898 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 524 چیزی که میخوام و نمیارم میخونم ولی میدونم شرایطمو دیگه موفق باشی
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 43 چی قبول شدی عزیزم پزشکی ولی ببین شرایط هر کسی فرق داره بخاطر همین بهت میگم فعلا به پشت موندن فکر نکن «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2353 موفق باشی ممنونم همچنین کاربری برای دو نفره من و خواهرم
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2353 پزشکی ولی ببین شرایط هر کسی فرق داره بخاطر همین بهت میگم فعلا به پشت موندن فکر نکن سال اول رتبتون حدودا چند بود اگه دوست دارید بگید کاربری برای دو نفره من و خواهرم
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 43 [QUOTE=] سال اول رتبتون حدودا چند بود اگه دوست دارید بگید [/QUOTE]پنجاه هزار😂هیچی نمیتونستم مگه اینکه میرفتم با سوابق یچیزی مثلا «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2353 [QUOTE=] سال اول رتبتون حدودا چند بود اگه دوست دارید بگید [/QUOTE]پنجاه هزار😂هیچی نمیتونستم مگه ای ... من قلمچی ترازم رو۵ هزار چهار هزار و خورده ای 🥲 منم هیچی نمیارم امسال موفق باشی 🩷من یه ترسی دارم برم دانشگاه از همه بزرگ تر باشم تو دانشگاه بیشتری ها سال اول قبول شدن ؟ کاربری برای دو نفره من و خواهرم
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 43 من قلمچی ترازم رو۵ هزار چهار هزار و خورده ای 🥲 منم هیچی نمیارم امسال موفق باشی 🩷 من یه ترسی دار ... نه فعلا تا کنکور تلاشتو کن نهایی ها خودشون خیلی کمک کننده هستن نه این فکر رو هم نکن تو کلاس ما مثلا سی ساله هم داریم اصلا سر کلاسای رشته های تاپ سن بالا زیاد هستن «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2353 نه فعلا تا کنکور تلاشتو کن نهایی ها خودشون خیلی کمک کننده هستن نه این فکر رو هم نکن تو کلاس ما مثلا ... ممنونم 🩷 کاربری برای دو نفره من و خواهرم