دوستان بنظرتون چقدر میشه به عشقی ک توی 18 سالگی بوجود اومده امیدوار بود؟بنظرتون میشه تا سن ۲۳-۲۴ سالگی ک سن مناسب برای ازدواجه این رابطه رو نگه داشت؟...فرض کنید طرفین همدیگه رو دوست داشته باشن و هیچگونه تماس بدنی در این مدت وجود نداشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم 17 سالگی از یکی خوشم اومد تا الان که 20 سالمه عشقمون پایدار بود..بستگی داره عزیزم..شرایط زندگی هرکس شخصیت هرکس ..اخلاق و رفتار اجتماعی هرکس.. نمیشه کلی صحبت کرد در اینجور مسائل
دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشنآدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه
والا منم همسن توام میرم دانشگاه واسه خودم زندگی میکنم ماشینم دارم میگیرم عشق مشق چیه خونه پدرو عشقه
کاملا متفاوت همسن سالامم
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)