2777
2789
عنوان

عشق در 18 سالگی

9332 بازدید | 40 پست

دوستان بنظرتون چقدر میشه به عشقی ک توی 18 سالگی بوجود اومده امیدوار بود؟بنظرتون میشه تا سن ۲۳-۲۴ سالگی ک سن مناسب برای ازدواجه این رابطه رو نگه داشت؟...فرض کنید طرفین همدیگه رو دوست داشته باشن و هیچگونه تماس بدنی در این مدت وجود نداشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نگه داشتنش سخته😐 چیه آدم خسته میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بله میشه من 17سالگی عاشق شدم الان 22سالمه 

بستگی به اخلاق و رفتار و معیاراتون داره

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

والا عشق که عملا دیگه وجود خارجی نداره(به استثنا مادر فرزندی)ولی حس های این دوران اکثرا نا پخته اند و ممکنه زندگیو به باد بدن

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره

من خودم 17 سالگی از یکی خوشم اومد تا الان که 20 سالمه عشقمون پایدار بود..بستگی داره عزیزم..شرایط زندگی هرکس شخصیت هرکس ..اخلاق و رفتار اجتماعی هرکس.. نمیشه کلی صحبت کرد در اینجور مسائل

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

والا منم همسن توام میرم دانشگاه واسه خودم زندگی میکنم ماشینم دارم میگیرم عشق مشق چیه خونه پدرو عشقه  

کاملا متفاوت همسن سالامم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
حالا شما فرض کن شرایطش تو سن ۲۴ سالگی وجود داشته باشه

مگه ب شرایطه؟کلا چ دختر چ پسر سن ۲۴ سالگی خامن.مخصوصا پسر.

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"