حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 عنوان سوره مقاتل 127 بازدید | 24 پست کسی ازش حاجت گرفته؟؟؟از تجربه هاتون بگین ممنون بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤ امروز | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisoo99 عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 11334 دوبار خوندم هیچی نشدتا تونستمم نفرینش کردم خودش گفته نشد لعنتم کنید با ابله بحث نمیکنم
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 نه چرته اخه خیلیا حاجت گرفتن اونم عین معجزه بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 همچین سوره ای نداریم.. بزن گوگل بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 دوبار خوندم هیچی نشدتا تونستمم نفرینش کردم خودش گفته نشد لعنتم کنید منم خوندم فعلا ک خبری نیس بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10589 کدوم سوره هست 🤔🤔 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
gisoo99 عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 11334 اخه خیلیا حاجت گرفتن اونم عین معجزه منم گول همین حرفارو خوردم دو سه بار خوندمهربار گفتم شاید من خوب نخوندم!!بازم هیچی نشدواسه حاجت های محال نه هاواسه همین شغل و درآمد و ...معمولی با ابله بحث نمیکنم
مثلمنی عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1578 بزن گوگل قرآن دارم ،تووی فهرستش همچین سوره ای نداره.. بهم گفتن ،دیگه حدس ششم نزنم 🌺🚶
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 منم گول همین حرفارو خوردم دو سه بار خوندمهربار گفتم شاید من خوب نخوندم!!بازم هیچی نشدواسه حاجت های م ... نمیدونم بخدا بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 2498 همچین سوره ای نداریم.. خیلیا حاجت گرفتن چطور میگید نیست؟ دعام کنید بهش برسم 🙃🙃
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1198 قرآن دارم ،تووی فهرستش همچین سوره ای نداره.. حالا نمیدونم سوره اس یا ن ولی همه ازش تعریف میکنن آیه ای چیزیه شاید شایدم دعاست بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 2498 قرآن دارم ،تووی فهرستش همچین سوره ای نداره.. اصلا سوره نیست جناب دعاس معلومه توی قران همچین چیزی نیست دعام کنید بهش برسم 🙃🙃
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 2498 حالا نمیدونم سوره اس یا ن ولی همه ازش تعریف میکنن آیه ای چیزیه شاید شایدم دعاست دعاست گلم باید با اعتماد کامل بهش بخونی نه واسه امتحان کردن دعام کنید بهش برسم 🙃🙃