زهراj مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 240 عنوان وام ویپاد 115 بازدید | 19 پست سلام دوستان کسب میدونه که ویپاد چرا دیگه وام نمیده ؟ دیروز | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 5161 کدوم رو نمیده؟؟ برآیند اندازه ۵۰ تومن امتیاز دارم ینی نمیتونم بگیرم🥺🥺 لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10729 به من که چندین ماهه نمیده فقط هزینه اعتبارسنجی رو میگیره تهش با وجودیکه هیچ کجا بدهی ندارم میزنه مشکل اعتبارسنجی داری انگار از این طریق پول جمع میکنهمیخواستی چیزیبخری یا پولشو نیاز داری؟ هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
زهراj مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 240 کدوم رو نمیده؟؟ برآیند اندازه ۵۰ تومن امتیاز دارم ینی نمیتونم بگیرم🥺🥺 والا پشتوانه رو هرچی میزنم با گوشی خودم همسرم اصلا نمیده تا ۷ تومنم رفته
زهراj مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 240 به من که چندین ماهه نمیده فقط هزینه اعتبارسنجی رو میگیره تهش با وجودیکه هیچ کجا بدهی ندارم میزنه مشک ... چیزی نمیخواستم بخرم ، پولشو نیاز دارم ولی نمیده لعنتی
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 5161 والا پشتوانه رو هرچی میزنم با گوشی خودم همسرم اصلا نمیده تا ۷ تومنم رفته آهان ،پله های بالاتر پشتوانه خیلی سخت میده ،همون پله قبلی رو دوباره بگیر لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10729 چیزی نمیخواستم بخرم ، پولشو نیاز دارم ولی نمیده لعنتی برو از اسنپ پی اعتباربگیر اونجا سکه گرمی یا نقره بگیر وقتی ارسال شد بفروش هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
زهراj مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 240 برو از اسنپ پی اعتباربگیر اونجا سکه گرمی یا نقره بگیر وقتی ارسال شد بفروش میشه راجبش توضیح بدین؟ چطوریه؟
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10729 میشه راجبش توضیح بدین؟ چطوریه؟ آره برنامه اسنپ پی رو نصب کن وبزن خرید اعتباری اونجا سه میلیون بهت میده وبرو تو همونجا خرید بزن ترب پی هم اعتبارخرید میده هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
زهراj مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 240 آره برنامه اسنپ پی رو نصب کن وبزن خرید اعتباری اونجا سه میلیون بهت میده وبرو تو همونجا خرید بزن ترب ... خب چی بخرم؟ چطوری بفروشمش؟
زهراj مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 240 آهان ،پله های بالاتر پشتوانه خیلی سخت میده ،همون پله قبلی رو دوباره بگیر خب یه تومنی هم نمیده🤦♀️🥺
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10729 خب چی بخرم؟ چطوری بفروشمش؟ طلا بخر دیگه پارسیان یا پلاکای سبک برات ارسال که کردن رسید دستت ببر طلافروشی هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴