2777
2789
عنوان

تیزهوشان دهم

36 بازدید | 5 پست

من دخترم امسال میخواد آزمون بده

ولی همیشه خرداد آزمون برگزار میشد

امسال گذاشتن اردیبهشت

بنظرتون آسونتر میگیرن یا سخت ترش میکنن؟

خیلی دوست داره قبول بشه. ولی من فکر نکنم چون جدی بخواد بخونه از العان تا آخرای اردیبهشت نهایتا ۲ ماه باشه

با ۲ ماه و خورده ای مگه میشه؟

چجوری از ذهنش بیارم بیرون

خدایاشکرت❤️

کمتر از دو ماه هم میشه من نهم که بودم خیلی نخوندم براش در اصل بیشتر از اطلاعات امتحانای مدرسم استفاده کردم ولی قبول شدم...بیشتر باید ریلکس باشه چون خیلی از کسایی که خواندن معمولاً به خاطر استرس خراب میکنن...تازه اگه میخواد رشته ریاضی یا انسانی بره چون متقاضی کمتره نسبت به تجربی کار راحت تره

کمتر از دو ماه هم میشه من نهم که بودم خیلی نخوندم براش در اصل بیشتر از اطلاعات امتحانای مدرسم استفاد ...

خب این میخواد بره تجربی

العانم رقابت نسبت به سال های دیگه خیلی زیاده

من خودم میترسم آسیب ببینه چون ی دفتر داره همش توش با خودش درد و دل کردهبود، فهمیدم خیلی دوست داره قبول بشه

نشه فکر میکنه کنکور قبول نمیشه

خدایاشکرت❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این میخواد بره تجربیالعانم رقابت نسبت به سال های دیگه خیلی زیاده من خودم میترسم آسیب ببینه چون ی ...

منم همینجور بودم فشارش واقعا زیاده رو دانش آموز ولی اگه باهاش صحبت کنین اگه انقد دوست داره اجازه بدین آزمون بده...حتی اگه تیزهوشان نشد نمونه دولتی هم هست

تیزهوشان دهم یک جورایی تکمیل ظرفیته کسایی که ششم قبول شدن و به هر دلیلی اخراج شدن یا رفتن از مدرسه به جای اونا بقیه می یان آزمون میدن باید خیلی تاپ باشی قبول بشی

هرکسی قبول میشه معمولا ششم قبول نشده از ششم خونده برای دهم و اینا برای نمونه شاید قبول بشه

به زودی منتشر میگردد...حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟