2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم

98 بازدید | 13 پست

دوست پسرم خیلی خیلی خیلی پیگیر بود و تلاش کرد ک رفتم توی رابطه اما اونجوری ک باید دوسش ندارم و از یک طرف میدونم این رابطه اینده ای نداره دل سرد شدم اما ولم نمیکنه یکب دوبار هم اشتباه کرده دیگه احساس میکنم از چشمم افتاده اینم بگم ک نمیشه بگم بیا کات کنیم چون نمیره

یه بهونه ای چیزی باید باشه تا حالا صدبار کات کردیم دست از سرم بر نمیداره میگه باشه ولی اگه بری خودمو میکشم اه خسته شدم دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم در قدم اول پذیرش کامل اینکه دیگه نمیخوای طرف رو و قدم دوم اثبات اینکه اون ادم ضعیفه که میگه خودمو میکشم و فلان و مرحله سوم مستقل سازی عاطفی یعنی اینکه بیا و احساساتت رو مستقل کن و دست بالا بگیر که مجبور به جدایی بشه

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

عزیزم در قدم اول پذیرش کامل اینکه دیگه نمیخوای طرف رو و قدم دوم اثبات اینکه اون ادم ضعیفه که میگه خو ...

چی بگم بهش ک خیلی زشت نباشه ب هر حال نباید خیلی بی رحم ب نظر بیام

چی بگم بهش ک خیلی زشت نباشه ب هر حال نباید خیلی بی رحم ب نظر بیام

بهش بگو متاسفانه ادم هم دیگه نیستیم ولی دلیل. بر بد بودن تو و من هم نیست و من تحت فشار هستم و این فشار من روزی به تو هم قطعا وارد میشه و جریانات بدتر میشه و اون روز دیگه نمیشه جمعش کرد

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید