2777
2789
عنوان

خط و خش ماشین

62 بازدید | 3 پست

امروز داشتم از کوچه رد میشدم یه ماشین سفید جلوی در خونشون پارک بود منم حدودا نیم متر با ماشین فاصله داشتم مثل اینکه سنگریزه از زیر پام در رفت محکم پرت شد خورد به بدنه ماشین. صدای برخوردش هم زیاد بود. حالا من اصلا سنگریزه رو روی زمین ندیده بودم اصلا نمیدونم بزرگ بود یا کوچیک.

حالا نگران شدم ماشین مردم چیزی شده باشه مثلا فرورفتگی یا خوردگی. یه نگاه سرسری به ماشین انداختم چیزی متوجه نشدم. موقع برگشتم هم دوباره به ماشین یه نگاهی کردم ولی خوب دقت نکردم نمیتونستم تو کوچه ماشین مردم رو وارسی کنم بازم نمیدونم. ماشینش چیزی شده یا نه. خجالت هم منیکشم زنگ خونه مردم رو بزنم بهشون بگم....

یه نامه بنویس بذار روی شیشه ماشین با شماره ات بنویس اگر چیزی شده یا حلال کنید یا تماس بگیرید جبران کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نامه بنویس بذار روی شیشه ماشین با شماره ات بنویس اگر چیزی شده یا حلال کنید یا تماس بگیرید جبران ک ...

روبروش ساختمون هست دارن میسازن کارگرا و صاحب ساختمون امروز به ماشین تکیه داده بودن منم بهشون گفتم یه نگاه بکنین اونا هم خیلی نگاه نکردن یکیشون گفت نه چیزی نمیشه. جلوی مردم هم اصلا روم نمیشه بزارم به ذهن خودمم رسید.