khanebalabarareh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 161 عنوان 🤟🏻𝙋𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚 𝙙𝙤𝙣𝙩 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙩𝙤 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙡𝙙 𝙛𝙧𝙤𝙢 𝙤𝙣𝙚 100 بازدید | 9 پست People don't want to change the world from one place to another, they're looking for a safe cornerwhere they're not judged, they're not forgotten.. So simple, so bitter ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی.... امروز | 13:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8934 ok🦦 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
آنیا_فورجر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 5274 We just want a safe world with peace where all children can smile with no war anywhere
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 7764 درسته به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀