سمیه_1367 مدیر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 23263 عنوان شیر خشک | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست بچه ها من ارتروز دارم بچه دومیم رو می خوام شیر خشکی کنم به نظرتون درسته؟ خودم از یبوستی که شیر خشک می یاره می ترسم...و البته این که باعث دیابت بزرگسالی می شه..اما واقعا با وجود بچه اولمم و دست تنها بودنم وقتشم ندارم لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز امروز | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36043 شیرخشک دربیماری های بزرگسالی بچت نقش دارهکم بهش بده درحدی که کمکی شیرت باشه نه اینکه شیرخودتوقطع کنی وخدایی که بشددددت کافیست❣
daryaگلی عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 905 نه از لحاظ علمی ثابت شده.. وا کی گفته شیر خشک یبوست میاره من دو تا پسرم شیر خشکی بزرگ شدن. خداروشکر هیچ مشکلی هم ندارنشیر خشک اپتامیل ب شیر مادر نزدیک تره دکتر پسرم میگفت خداروشکر وزن پسرم خیلی خوبه کاربر قدیمیم
daryaگلی عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 905 شیرخشک دربیماری های بزرگسالی بچت نقش دارهکم بهش بده درحدی که کمکی شیرت باشه نه اینکه شیرخودتوقطع کنی چرا آدم اینقدرمیترسونین پس ماهایی که شیر نداشتیم و مجبور بودیم بچه هامون باشیر خشک بزرگ کنیم چی 😐😐 کاربر قدیمیم
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36043 چرا آدم اینقدرمیترسونین پس ماهایی که شیر نداشتیم و مجبور بودیم بچه هامون باشیر خشک بزرگ کنیم چی 😐 ... شمامجبوربودین ولی بعضیادلبخواهی میدنخودم ازپزشک حاذق در تلویزیون شنیدم ومشخصه ساخته دست بشرمثه نعمت خدادادی نیس وخدایی که بشددددت کافیست❣
سمیه_1367 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 23263 شیر خشک تو هر شرایطی گیر نمیاد میتونی مثل قبل کمکی بدی بچه اولت چند سالشه ۴ سال لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
سمیه_1367 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 23263 وا کی گفته شیر خشک یبوست میاره من دو تا پسرم شیر خشکی بزرگ شدن. خداروشکر هیچ مشکلی هم ندارنشیر خشک ا ... یبوست تجربه خودم بود..اون یکی مورد رو گفتم لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 47443 شمامجبوربودین ولی بعضیادلبخواهی میدنخودم ازپزشک حاذق در تلویزیون شنیدم ومشخصه ساخته دست بشرمثه نعمت ... پزشک حاذق تو تلویزیون مجبوره اینو بگه مثل تبلیغ زایمان طبیعی اینم شده تبلیغ شیر مادرچون بچه کمتری شیر خشک بخوره بجای اینکه مسئولیت تامین شیر خشک به عهده بگیرن.
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36043 پزشک حاذق تو تلویزیون مجبوره اینو بگه مثل تبلیغ زایمان طبیعی اینم شده تبلیغ شیر مادرچون بچه کمتری شی ... وا مگه زایمان طبیعی چیش بده!خیلیاانجام دادن وراضینحکایت شیرخشکه اسی خودش داره میگه دادم وبچم یوبس شده وبقیه اصراآاارررر دارن که نه خوبه😅 وخدایی که بشددددت کافیست❣
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 47443 وا مگه زایمان طبیعی چیش بده!خیلیاانجام دادن وراضینحکایت شیرخشکه اسی خودش داره میگه دادم وبچم یوبس شد ... خب بله یبوست درصورتیه هست که به بچه نسازه ممکنه یبوست بشه یا اسهالوقتی شیر عوص میکنی درست میشهولی دیگه مریصی در بزرگسالی هیچ منبع علمی نداره