2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه رمضون روزه بگیر تا عید لاغر میشی

روزه لاغر نمیکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۷۶

قدت چنده؟

۴۰روز مونده ،باشگاه برو،یه رژیم و سبک زندگی سالم رعایت کن ببین چه جوری حالت خوب میشه و وزنت کم میشه ،حتی اگه یکی دوسایزم کم کنی عالی میشه

بالاخره چه بخوای چه نخوای عیدمیرسه پس یه تکونی به خودت بده

قدت چنده؟۴۰روز مونده ،باشگاه برو،یه رژیم و سبک زندگی سالم رعایت کن ببین چه جوری حالت خوب میشه و وزنت ...

۱۶۱،اهووووم ولی دلم میخواد بشم ۵۵ اینا میبینم نمیشم بی انگیزه میشم

۱۶۱،اهووووم ولی دلم میخواد بشم ۵۵ اینا میبینم نمیشم بی انگیزه میشم

عزیزم یهو که آدم ۲۰ کیلو کم نمیکنه،همیشه قدم اول سخته ،

وقتی ببینی سایزت کم شده چنان انگیزه میگیری ،بعدشم به وزن نیست ،آدما باهم فرق دارن از نظر ساختاری ،یکم که کم کنی و جمع وجورتر بشی خودت عاشق خودت میشی و شاید دیگه دلت نخواد ۵۵باشی،

قدم اول تو بردار ،زمان داره میگذره ورزش یادت نره،حتی توی خونه ،اول روغن و کره و نون و برنج و قند و هله و هوله رو کنترل کن ،مثلا هله هوله و قندمصنوعی و نوشابه کاملا حذف کن،نون کم کن،برنج با روغن کم بخور ،

عزیزم یهو که آدم ۲۰ کیلو کم نمیکنه،همیشه قدم اول سخته ،وقتی ببینی سایزت کم شده چنان انگیزه میگیری ،ب ...

میدونی اصلا انگیزه ندارم چون هیکلم قناس شده بعد زایمان شکم و پهلو و سینه دارم فقطططط...پاهام لاغر ،باسن تخت تخت ...لاغرم شم واقعا جذاب نمیشم😞