2777
2789
عنوان

کنکور و شغل

72 بازدید | 12 پست

بچها من پشت کنکورم ۱۹ سالمه تجربیه رشتم

تاالان هیچی نخوندم کنکور فرهنگیانم ثبت نام نکردم

میخام فقط نهاییارو بدم

هدفم دندونه ولی مامانم مبگه برو فرهنگیان.. سال بعد

بنظرتون چیکار کنم

فرهنگیان از همون اول حقوق میدن ولی دندون اگه قبول شم ۲۷ سالگی تازه ب درامد میرسم

تضمینی هم نیست حتما دندون قبول شی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانا نمیدونم چرا عشق فرهنگیانن🤣

من از تابستون دارم میخونم ب عشق پزشکی😍

دعا کنید بچه ها براممممم

خیلی خوب پیش رفتما ولی استرس همیشه هست خب

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

اگه درست خوبه به همون دندانپزشکی فکر کن.

هر رشته ای که دوست داری برو .من ۴۳ سالمه رشته ای خوندم که دوست نداشتم ۱۷ سال کاری رو انجام میدم که دوست ندارم.الان تو این سن میخوام دوباره بخاطر دلم برم رشته ای که علاقه داشتم رو بخونم. هر کاری کن که هیچ حسرتی تو دلت نمونه.

مگه درامد دندون چقد بیشتره از فرهنگیان

من خودم کنکوری ام . اما استادم که پزشکه میگه روزانه یه دندون پزشک ۸۰ تا ۱۰۰ تومن داره

که میشه ماه حدودا ۳ تومن

مسلمونا رو درســـت دیدم کــــــــــــــــافر شدم. اونی که مـال توئه رو فحششم بـدی باز مـال توئه ببین اونی که مـال تو نیست رو ســر تــا پــاش هم طلا بگیری باز مـال تو نیست... خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست میگن کبوتر با کبوتر باز با باز اما میتونه شرط پرواز تنهایی باشه ...