2777
2789
عنوان

جای جوش

67 بازدید | 12 پست

سلام ...... من وقتی نوجوون بودم و حتی اوایل جوونی بدنم زیاد جوش میزد ....... از صورت گرفته تا سینه و کتف و شونه هام و حتی گاهی ساعد دست و ران پام ....... به صورتم بیشتر میرسیدم و الان با کرم لایه بردار و ضدآفتاب خیلی کمتر جاش مونده ........ ولی متاسفانه جوش های بدنم رو دستکاری میکردم و الان جای جوش روی سینه و مخصوصا کتف و شونه هام به صورت نقطه های رنگی مونده ...... اینم بگم رنگ پوستم سبزه هست قبلا میرفتم استخر اون جا خانوم هایی رو میدیدم که بدن شون عین بلور صاف بود خیلی حسرت میخوردم ...... شوهرم چندبار غیرمستقیم حرفشو زده و معلومه که خورده تو ذوقش ...... کیا تجربه مشابه داشتن ؟ چطور باید این لکه های لعنتی رو پاک کنم ؟

برای صورت میگن الورا خوبه بگیر به بدنتم بزن بری دکتر پوست بهش بگی کرم مخصوص برای بدنت بهت میده

واقعا ....... شما خودت این جوری بودی ؟ .......... شامپوی مخصوص هم هست ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ....... شما خودت این جوری بودی ؟ .......... شامپوی مخصوص هم هست ؟

من برای جوش صورتم استفاده کردم اره خوب بود ولی بدن استفاه نکردم

احتمالا باشه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

خیلی تعجب کردم ...... منتظر بودم بگی کرم یا ژل و ..... خب چجوری استفاده کردید ؟ ....... اصلا تو دار ...

ببین برو عطاری بگو گیاه الوورا میخوام قیمتم نداره من خریدم بیست تومن

بعد بزن گوگل طریقه استخراج زل الوورا

زل استخراج کردی بزار تو یخچال

روزی یه بار بزن روی صورتت بزار چهل دقیقه بمونه بعد بشور روش ابرسان بزن

مداوم استفاده کنی تاثیرشو میبینی

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.