2777
2789
عنوان

غیبت کردن

94 بازدید | 6 پست

این ها رو که خوندم ترسیدم خدا به دادمونبرسه

1. پیامبر اکرم(ص): «هر کس مرد یا زن مؤمنی را غیبت کند، چهل شبانهروز نماز و روزهاش پذیرفته نمیشود، مگر اینکه آن شخص از او راضی شود.» (منبع: ثواب الاعمال، شیخ صدوق)

2. امام صادق(ع): «غیبت، گناهی است که کیفر آن در قبر آشکار میگردد.» (منبع: الخصال، شیخ صدوق)

3. پیامبر اکرم(ص): «در شب معراج، زنانی را دیدم که به سینههای خود آویخته شده بودند. جبرئیل گفت: اینان زنانی هستند که فرزندان دیگران را غیبت میکردند.» (منبع: جامع الاخبار، شعیری)

4. امام علی(ع): «غیبت، گناهی است که دوزخ را بر صاحبش واجب میکند.» (منبع: غررالحکم و دررالکلم، آمدی)

5. امام صادق(ع): «در قبر، مارهایی به نام "الغیبة" به جان غیبتکننده میافتند که گوشت بدنش را میخورند.» (منبع: ثواب الاعمال، شیخ صدوق)

6. پیامبر اکرم(ص): «هر کس عیب مؤمنی را بپوشاند، خداوند در قیامت عیوب او را میپوشاند و هر کس عیب مؤمنی را فاش کند، خداوند در قیامت عیوبش را در میان مردم فاش میکند.» (منبع: کنز العمال، متقی هندی)

7. امام صادق(ع): «اولین گام به سوی کفر، غیبت کردن از برادر مؤمن است.» (منبع: اصول کافی، کلینی، جلد ۲)

8. امام باقر(ع): «غیبت کردن، سبب میشود اعمال نیک انسان از بین برود.» (منبع: تحف العقول، ابن شعبه حرانی)

9. امام کاظم(ع): «هر کس در دنیا محافظ آبروی برادر مؤمنش باشد، خداوند در آخرت آتش را بر او حرام میکند.» (منبع: تحف العقول، ابن شعبه حرانی)

10. پیامبر اکرم(ص): «خداوند به غیبتکننده و کسی که به غیبت گوش میدهد، در روز قیامت میفرماید: "شما دو نفر تا زمانی که صاحب این غیبت از شما راضی نشود، در عذاب خواهید بود."» (منبع: مستدرک الوسائل، محدث نوری، جلد ۹)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه چیزایی غیبت حساب میشه مثلا بد مادرشوهر رو پیش مادرمون بگیم غیبته درسته ؟یا نه آبروی کسی رو بردن

بله دقیقا غیبته هر حرفی که طرف که دارید غیبت میکنید اگر بشنوه ناراحت بشه حتی اگر ابروش نره

پس چی بگیم هیچی نگیم اصلا

حرف های مفید بزنید چه نیازی هست حتما حرفی در مورد عیوب کسی زده بشه در روایت داریم کسی که زیاد حرف بزنه گناهانش هم زیاد میشه آدم کم حرف بزنه ولی مفید