2777
2789

درگیرشی

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داییم میخورد فک کنم هنوزم ترک نکرده

امروز با یکی از دوستام رفتم دکتر براش دارو و قرص های کمکی نوشت که بتونه ترک کنه . بنده خدا خیلی حرکات و رفتارش عجیب شده برای دایی شما هم اینطوره؟

من نه

مونده ب تعدادی ک مصرف میکنه ولی ترکش سخته ی هفته بدن درد میکشه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

ب دو رو برای ترک میخورن...🤔

خودش اعتیاد اوره شدید

مونده ب تعدادی ک مصرف میکنه ولی ترکش سخته ی هفته بدن درد میکشه

روزی یکی رو چند تیکه میکنه میخوره . بدن دردش مثل کوفتگی و بی حالیه آنفولانزا و تو این مایه هاست یا ....؟

امروز با یکی از دوستام رفتم دکتر براش دارو و قرص های کمکی نوشت که بتونه ترک کنه . بنده خدا خیلی حرکا ...

اره خیلی مثلا با ی خانومی دو هفته بود اشنا شده بود براش انگشتر طلا خرید

حرفای فضایی میزنه تو حالت نشسته چرت میزنه

دوست شما چطوره؟

عجب جایی به داد من رسیدی...

امروز با یکی از دوستام رفتم دکتر براش دارو و قرص های کمکی نوشت که بتونه ترک کنه . بنده خدا خیلی حرکا ...

زیره نظره پزشک باشه بهتره اسهال حالت تهوع معده درد عرق سرد بی اشتهایی از عوارضشه

اره خیلی مثلا با ی خانومی دو هفته بود اشنا شده بود براش انگشتر طلا خریدحرفای فضایی میزنه تو حالت نشس ...

دوست من رفتار و اخلاقی داره که تو حالت عادی نداشت .

یهو چشماش میبنده .

کند ذهن شده

رانندگی پر خطر

اراده ای دیگه نداره

هزیون میگه

و خودشم میدونه غیر عادی شده

روزی یکی رو چند تیکه میکنه میخوره . بدن دردش مثل کوفتگی و بی حالیه آنفولانزا و تو این مایه هاست یا . ...

اره مثله سرما خوردگیه دوزش پایینه راحت میتونه بزاره کنار ابمیوه و غذای ابکی زیاد بخوره