2777
2789

سرای ایرانی، شهر فرش

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن خیلی میکشن روش

چاره ای نیست عزیزم. مثلا اگر 800 میلیون میخوای خرید کنی خب؟ چهارصد میلیون یا بیشترشو پیش بده خب؟ بعدش بقیشو قسطی.

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

میگن خیلی میکشن روش

من میخواستم اقساطی جهیزیه بخرم

رفتم وزرا سرای ایرانی ایوان و شهر لوازم خانگی

از همه بهتر شهر لوازم خانگی بود قیمتش پایین تر بود کمتر میکشیدن روش من چکی خریدم

ولی الان با قرض الحسنه مهر و باجت هم میدن که خیلی خیلی خیلی کمتر میکشن روش برو سوال کن ببین واجد شرایط هسی یا ن

چاره ای نیست عزیزم. مثلا اگر 800 میلیون میخوای خرید کنی خب؟ چهارصد میلیون یا بیشترشو پیش بده خب؟ بعد ...

میدونید شرایطش چیه؟من یخچال میخام حدودا ۱۵۰ ایناس با اقساطی چقدر در میاد برام؟

من میخواستم اقساطی جهیزیه بخرمرفتم وزرا سرای ایرانی ایوان و شهر لوازم خانگی از همه بهتر شهر لوازم خا ...

چقدر کارمزد داشت؟نوشته تا ۱۰۰ میلیون میتونید اقساطی بخرید درسته؟

میدونید شرایطش چیه؟من یخچال میخام حدودا ۱۵۰ ایناس با اقساطی چقدر در میاد برام؟

ببین سرای ایرانی که اگر چک داشته باشی حله عزیزم. مثلا 150 میلیون را 75 میلیونش یا کمترشو بده خب؟ بقیشم قسطی. نمیدونم ماهی چقدر میشه خودتون باید برین قسط بندی کنین باهاشون صحبت کنین مثلا 12 ماهه یا 24 ماهه یا بیشتر عزیزم🙂

چقدر کارمزد داشت؟نوشته تا ۱۰۰ میلیون میتونید اقساطی بخرید درسته؟

والا یادم نمیاد حساب کتابم ضعیفه😂

فقط یادمه قیمتش خیلی پایین تر بود

قرض الحسنه مهر تا سقف۱۵۰ بود

باجت فکر میکنم بستگی به حساب خودت داره اعتبار سنجی میکنن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792