2777
2789
عنوان

بيمارستان براي زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یکماه دیگه زایمان دارم میخوام بیام محب یاس تروخدا خوبه اونجا؟ اومدم پرونده تشکیل دادم اما گفتن ا ...

محب یاس عالیه .عین بیمارستان های خارجی هست بلوک زایمان طبیعیش

سلام عزیزم.من خودم چند تا بیمارستان کار میکنم.نوع زایمانت بگو . میخای دولتی باشه یا خصوصی

ببخشید،نرخ سزارین با تامین اجتماعی،تو بیمارستان اقبال رو میدونی؟

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
میگن.اما مریض خودمون رو پذیرش میکنیم.دکترت کیه

دکتر شیرازی.  البته من سه هفته پیش برای بار اول اومدم خود دکتر نیومده بود اما باسم اون پرونده تشکیل دادن. گفتن دو هفته دیگه بیا هنوز نتونستم.  چون وقت گرفتن خیلی سخته اونجا

البته یبار خارج از رحمی اونجا عمل شدم راضی بودم اما برای زایمان نمیدونم اونجا چطوریه.حالا شما گفتی ع ...

بسلامتی زایمان کنی دستیار دکتر شیرازی خانم بهرامی هستن اگه اون زایمانت انجام بده که عالیه

اره شما فکر کن داری خارج از ایران بچه میاری.همه چیز این بیمارستان طبق قوانین بین المللی هستش که تو تهران چن تا بیشتر اینجوری نیستن.محب یاس هم بیمارستان خوبیه هم دکترهای جوان و خوبی داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز