2777
2789
عنوان

بيمارستان براي زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارش اموزشی هست عزیزم؟   هزینه سزارین تو ارش چنده

نمی دونم ولی دو تا از فامیلامون رفتن بلایی به سرشون اومد که یکی شون دیگه حاضر نشد بچه دار بشه اون یکی هم بعد ۱۷ سال تونسته راضیش کنن

دست سازه های من : @annabkala
شما همسرت بره خودشو بیمه بکنه.حدودا شاید 1 تومنی خرج کنی.بیمه تامین اجتماعی.زایمان طبیعی رایگان سزار ...

عزیزم تو این دولتی ها  ان ای سیو کدوم خوبه  

میشه بهشون اعتماد کرد ؟

نمی دونم ولی دو تا از فامیلامون رفتن بلایی به سرشون اومد که یکی شون دیگه حاضر نشد بچه دار بشه اون یک ...

واه واه   اره من یه جا خوندم اموزشی هست  

خودت حدس بزن دیگه چیه 

هر کار می کنی آرش و فرح نرو لطفاً که بی چاره ات می کنن

راست میگه من 3 سال پیش اونجا بودم.بیچاره میشدن.چون واقعا شلوع بود بیمارستان وقت نمیکردن به بیمارا برسن.ما هم مجبور بودیم کمک کنیم بیمارستان اموزشی .دانشجوها دست کاری میکنن.امام خمینی هم بودم اونجا دیگه اسمشو نیارید واقعا بی در پیکره

بیا محب یاس من اونجا دستیارم.عالیه.

منم یکماه دیگه زایمان دارم میخوام بیام محب یاس تروخدا خوبه اونجا؟ اومدم پرونده تشکیل دادم اما گفتن اگر موقع درد بیای و تخت خالی نباشه پذیرش نمیشی،  واقعا اینطوره؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز