rozesofmyheart مدیر استارتر عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 1278 عنوان مادر بد 64 بازدید | 7 پست مادرتون تاحالا خیلی درحقتون بدی کرده؟:) یا فقط زندگیه منه اینطوریه😭 1404/11/21 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایرابل عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 9482 تااااااااااااااا دلت بخواد این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌
rozesofmyheart مدیر استارتر عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 1278 تااااااااااااااا دلت بخواد دیدی غم یکی رو میشنوی که شبیه توهه توهم همزاد پنداری میکنی آروم میشی الا اینطوریم
rozesofmyheart مدیر استارتر عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 1278 من من من پیرشدم از غصه :))) اگه دوست داری بگو یکم آروم شیم ، ولی اگه اذیت نمیشی♡
سلبریتیasksj عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 2814 :))) اگه دوست داری بگو یکم آروم شیم ، ولی اگه اذیت نمیشی♡ مثلا با القاب زشت صدا میزد من میفروخت به صدتا غریبه منو فدا غریبه میکرد اخ اخ خدا ازت نگذره یبار با میله آهنی زد کمرم که منه بچه چرا حواسم نبود (داشتم فرش میشستم یک لحظه زن همسایه نگا کردم زیاااد زیااد اگه بگم کتاب میشه بغض:)
rozesofmyheart مدیر استارتر عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 1278 مثلا با القاب زشت صدا میزد من میفروخت به صدتا غریبه منو فدا غریبه میکرد اخ اخ خدا ازت نگذره یبار با ... انشالله که دیگه تو زندگیت نیستش دیگع؟ وای ی چی بگم... من همه اش فکر میکنم چقدر شبیه اون دختره تو سریال مشکلی نیست خوب نباشی ام اونم مادرش همیشه آزارش میداد ولی تونست زندگیشو بسازه:)
سلبریتیasksj عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 2814 انشالله که دیگه تو زندگیت نیستش دیگع؟ وای ی چی بگم... من همه اش فکر میکنم چقدر شبیه اون دختره تو سری ... من دختر قوی نیستم منو از پا انداختن دیگه جون ندارم خیلی تنهام خیلی بغض:)