2777
عنوان

کادو ولنتاین

240 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

همسرم شغلش چیز دیگهای هست اما نقاشی هم میکشه و خیلی علاقه داره به کارهای هنری

براش مداد رنگی ۱۲۰ رنگ خریدم خودش از یه برند دیگش رو داشت ولی برند مورد علاقش رو خریدم به نظرتون خوبه؟ نمیدونم اون چی گرفته

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این موقعیت کشور فکر ولنین؟ واقعا ک 😐

ما که جشن نمیگیریم بهم دیگه کادو ندیم موقعیت کشور درست میشه؟ شما خودت تو این موقعیت فکر چی هستین مگه تو خونه نشستین با گوشی به همه حمله میکنید

هممون ناراحتیم حداقل نمک رو زخم نباشید

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

ما که جشن نمیگیریم بهم دیگه کادو ندیم موقعیت کشور درست میشه؟ شما خودت تو این موقعیت فکر چی هستین مگه ...

منو همسرمم جشن نمیگیریم

فقط من براش ی چیز خاص میخرم ک اگ خدایی نکرده اتفاقی افتاد ب یادم بیوفته

اما نمیدونم چی

هدیه شما عالیهه

کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱🧿✨️

منو همسرمم جشن نمیگیریم فقط من براش ی چیز خاص میخرم ک اگ خدایی نکرده اتفاقی افتاد ب یادم بیوفتهاما ن ...

اره واقعا دل و دماغ جشن نیست ما اولین سال زندگیمونه و اولین ولنتاینمون نمیشه که کادو نگیریم🥲

عزیزم🥹 ساعت هم خوبه اگه میتونین ساعت بخرین

اره واقعا دل و دماغ جشن نیست ما اولین سال زندگیمونه و اولین ولنتاینمون نمیشه که کادو نگیریم🥲عزیزم🥹 ...

ساعتم خوبه ارعه

مرسی عزیزم❤️

کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱🧿✨️

عزیزم پیرو امضاتون شما چه زبان هایی بلدید؟ جسارتا فرانسوی هم مسلطید؟

سلام عزیزم عذر میخوام بابت تاخیر در پاسخگویی تعلیق بودم🙏🏼

انگلیسی عربی ترکی فرانسوی روسی چینی

سلام عزیزم عذر میخوام بابت تاخیر در پاسخگویی تعلیق بودم🙏🏼انگلیسی عربی ترکی فرانسوی روسی چینی

سلام عزیزم خوشحالم برگشتید و پاسخ دادید 🥰

میخواستم راجع به ب زبان فرانسوی سوال کنم ازتون

شما بصورت خودخوان یاد گرفتید یا کلاس رفتید ? چون من خیلی علاقه دارم اما دارم خودخوان میخونم نمیدونم میتونم ب ی سطح تسلط نسبی برسم یا نه