2777
2789

هفت ساله ازدواج کردم تقریبا دوساله دارم می رم مشاوره 

تازه فهمیدم زندگی نکردم فقط تحمل کردم

دوست دارم جدا شم اما شرایط شو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر قشنگ که به جای ناخواسته گفتی خدا خواسته 🌹 تازگی داشت 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بله دارم دوتا یه پسر شش ساله با یه دختر سه ساله که دومین خدا خواسته شد تا حالشم به خاطر بچه هام زند ...

عزیزم با این دو تا بچه که داری واقعا به طلاق فکر کردن سخته.مشکل اصلیت چیه؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

شوهرم وضع مالی خوبی داره بیشتر اوقات سرخ کاره

اما خسیسه

به قول مشاورم تو دنیای یخ زده زندگی میکنه

درآمدش عالیه ماهی هفت هشت میلیون

ولی اگه بگی خرجی بده 

میگه میخوای چیکار

منم از جیبش بر میدارم خودشم میدونه

شوهرم وضع مالی خوبی داره بیشتر اوقات سرخ کاره اما خسیسه به قول مشاورم تو دنیای یخ زده زندگی میکنه ...

از نظر احساسی یا جنسی چطوره؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن