2777
2789
عنوان

خانمایی که طبیعی زایمان کردین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 79 پست

به این چیزا فکر نکن.یکسری چیزا طبیعیه موقع زایمان. نه برای کسی مهمه و نه تاثیری روی چیزی داره. مهم اینه که بچه سالم بیاد و بعدش حال هر دوتون خوب باشه

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

اره منم فکر میکردم قراره سزارین بشم 

کارپیشم اومد رفتم بیمارستان یه زنه رو دیدم انقدر جیغ کشید که من گریه ام گرفت  

بعد که خودم زایمان کردم  فهمیدم اصلا زیاد درد نداشتت ام‌  بیش تر داد به خاطر اون فشار و زور اومدن بچه هست  تازه بعدش که بچه میاد بیرون  تموم میشه کامل  من که به شخصه خیلی راضی بودم‌

همون دقیقه هم سرپاشدم   سبک سبک 

اوخ اوخ، کجا بودی؟ همانجایی که میخوای زایمان کنی؟ چرا بی حسی استفاده نکرد؟ بگو برات بزنن حتما.  ...

اره دقیقا جایی که میخوام زایمان کنم ...برا بی حسی باید با دکتر هماهنگ کرد چجوریه؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
2804

درد زایمان طبیعی چقد طول میکشه

درد آخرو میگما 

بعد راسته که اونایی که دهانه رحمشون بازه و جفتشون پایینه راحت تر زایمان میکنن؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
2805
2801