2777
2789
عنوان

کمککککک

42 بازدید | 4 پست

شدید نیاز به همفکریتون دارمم بیاین از تجربه خودتون و اطرافیانتون بگید و کمک کنید من بین سه رشته گیر کردم

فرهنگیان:هرچند حقوقش کمهه اما موقعیت اجتماعیش خوبه با اینکه از همون اول حقوق دارید(تروخدا نگید کمه منم میدونم خیلی کمه اما تو این اوضاع شاید خانوادم نتونن اونطوری که باید کمک کنن )

روانشناسیی:مورد علاقمهه اما خیلیی طول میکشه به درامد برسی و باید خیلی بخونی و مهاجرتش خیلی پایینه

مدیریت بازرگانی و مالی: بازم طول میکشه به درامد دلخواهت برسی بازار کارش میگن عالیه و خیلیم مهاجرت پذیره و من مهاجرتش برام مهمه تروخدا شما باشید چیکار میکنید؟

اینم بگم از پس هزینه یادگیری کار آزاد بر نمیام منظورم ارایشگاه و ایناس🤌🏻🥲

امضا ندارم سیسی:)

خب عزیزم اگه برات مهاجرت مهمه گزینه ی سوم چون با فرهنگیان فک نکنم بشه مهاجرت کرد

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

فرهنگیان ، بعدش میتونی تو آزمون های اعزام به خارج از کشور شرکت کنی

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریاس نشنیدم تا حالا؟

والا دقیق نمیدونم فک کنم چند سال یه بار باشه برا اعزام معلم برای تدریس به کشور های مختلف ، هر کشوری که بخوای ثبت نام میکنی و آزمون میدی باید رتبه خیلی خوبی بگیری که قبول شی ، و فکر کنم اولویت با زوج های معلم هست

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌