2777
2789
عنوان

کدوم اتاق 😍😍😍

101 بازدید | 10 پست

کدوم بدم به بچه هام کدوم واسه خودم ؟

یه اتاق 12 متر دارم

یه اتاق 9 متر

و یکی 15 متر حموم دار

یه پسر 3 ساله و نیم دارم و دو تا دختر ، دختر بزرگم 6 سال و نیم کوچیکه 6 ماه

۱۵ متر حموم دار واسه خودت

۹ متر رو بده به پسر

۱۲ متر دو تا دخترا

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ متر حموم دار واسه خودت۹ متر رو بده به پسر ۱۲ متر دو تا دخترا

دوستم میگه فعلا بزار هر سه تاشون تو اتاق 9 متر بخوابن و 12 هم بزار واسه بازیشون تا بعد که کمد دیواری زدی و تخت و سرویس کامل جدید خریدی بعدا جدا کن خوبه ؟

اومدی پز بدی خونه سه خواب داری؟؟وگرنه این پرسیدن نداره معمولا حمام دار مال زنو شوهره.بچه کوچیک هم که ...

پز دادن نمیخواد که ... تو قصر که زندگی نمیکنم ...

آخه دوستم میگه اتاق 12 بده واسه بازی ...

9 بده برای خواب هر سه تاشون

دوستم میگه فعلا بزار هر سه تاشون تو اتاق 9 متر بخوابن و 12 هم بزار واسه بازیشون تا بعد که کمد دیواری ...

من باشم جدا میکنم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ممنون شوهرمم میگه جدا کن

البته بچه ها بعدا ناراحت نشن بگن پسر رو بیشتر دوست داشتی اتاق جدا دادی چون دخترا یکم دیگه بزرگ بشن باهم دعواشون میشه تو اتاق

غم انگیز نیست که ادم در جوانی دنبال گور بگردد؟

حالا مگه چقد میخوان بازی کنن.. بچه ها برا بازی همش میرن تو هال.. منم موافقم کوچیکه برا پسر باشه ۱۲ متری برا دخترا

اگرم بخوان سه تایی میتونن فعلا تو ۱۲ متری بمونن که خیلی از هم جدا نباشن

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792