2777
2789
عنوان

ازدواج

78 بازدید | 10 پست

۲۰ سالمه یه خواستگار دارم ۲۶ سالشه

خونه و ماشین و پول و....همه چیزش اوکیه

اخلاق ایشون رو من نمیدونم چجوریه

قدش ۱۸۴ خودم ۱۷۳😃

شکم دارهههه

چاقم هست

موهام از جلو داره میریزه

البته اینا واسه من ذره ای اهمیت نداره

برای من وفاداری و تعهد و خوش اخلاقی مهمه و اینکه چشمش دنبال دخترا نباشه

بنظرتون قبول کنم

شما تجربه ازدواج سنتی داشتید؟

ب نظرم سنت کمه وقت داری باز

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یمدت باهاش وقت بگذرون یکم بشناسش بعد اگ اوکی بود عقد کنین

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

هنوز سنی نداری برا ازدواج خیلی خیلی زوده به درس و زندگیت برس شاغل شو هنوز خیلی وقت داری واس ازدواج

خانوادم دهن...مو سرویس کردن از بس که گفتن

خودمم از دست خونوادم خسته شدم از بس که توسری زدن بهم

خانوادم دهن...مو سرویس کردن از بس که گفتنخودمم از دست خونوادم خسته شدم از بس که توسری زدن بهم

میفهمم درک میکنم ولی راه حل این نیس. خودتو از چاه در میاری میندازی تو چاله با این کار الن شاید همه چی اون طرف از نظرت اوکی باشه ولی خب کامل شناخت نداری خیلی چیزا بعد اینکه زیر یه سقف رفتین و یه مدت زندگی کردین مشخص میشه

İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim