2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 74 پست
درسته، این همه سهمیه، واقعا الان قبولی کنکور سهمیه و پوله.

دقیقا

تو این کنکور حق مون ضایع میشه بعد بعضیا میان میگن اونی که آزاد یا پیام نور میخونه با اونی که دولتی میخونه یکی نیس

دانشجو🧠

یکی نیس ولی میدونی علت اینکع یکی نیس چیه؟اینه که خیلیا هم تلاش میکنن ولی سهمیه جاشونو میگیره خودم از ...

حق داری من خودم از مخالفان سرسخت سهمیه هستم

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در جامعه بحران زده، فقط برخی رشته هان که میشه با درس خوندن به پول رسید.پزشکی هم جزو اونهاست.واسه هم ...

بخدا دارن منو میخورن مگه چی گفتم یکی تشخیص میده اعتماد بنفسم کمه یکی بهم میگه قاضی

البته کلا نسبت به همه مشاغل معروف اینجا گارد دارن

چقدر تاپیک فحش به معلم و آرایشگر و پزشک و پرستار اینجا دیدم

فکر نکنم تمومی داشته باشه

دیگه ترجیح میدم حرص نخورم

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

واقعاحالا علاوه بر ناعدالتی که تو کنکور ایجاد کردن بسیار بیسوادنیعنی قشنگ یکی با بیماری بسیار سطحی ر ...

دقیقاااا. من خودم کادر درمانم و یکی از هم رشته ای هام سهمیه ایه با این که رشته آسونی داریم همش میوفته درسارو😶 اینا میخوان چجوری پس فردا به بیمارا خدمت کنن

در جامعه بحران زده، فقط برخی رشته هان که میشه با درس خوندن به پول رسید.پزشکی هم جزو اونهاست.واسه هم ...

اگر شما اطلاعات داشتید میدونستید که پزشکی یکی از رشته های دیربازده هست
طرف بعد از 15.16 سال درس خوندن به درامد کلان میرسه
که کاملا هم حقشه .

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

خانم محترم شما اصلا تاپیک من رو خوندید؟؟نوشتم هر کسی تلاش کنه تلاشش قابل احترامه!!!قضیه سر این هست ک ...

بله خوندم. بنظر من همه ادم ها قابل احترامن.

اونیم رفته پیام نور شاید شرایطش همین بوده. کنکور و شرایط قبولی یکسان و عادلانه نیست عزیز.

من 13 سال دانشگاه درس خوندم، اینو بهت میگم چون سهمیه ای بیشتر از این حرفا دیدم.

با بلاگری هم میشه به پول رسید

پس چرا توی جامعه انقدر فحش میدن بهشون؟

مسئله پول نیست فقط

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

دقیقاتو این کنکور حق مون ضایع میشه بعد بعضیا میان میگن اونی که آزاد یا پیام نور میخونه با اونی که دو ...

عزیزم بیا واقع بین باشیم
سهمیه ای ها واقعا ناعدالتی هست
اما اگر کسی واقعا تلاش میکرد دیگه لاقل میتونست رشته های پایین رده تر رو دولتی قبول بشه

دیگه گاهی تنبلی خودمون هم هست ..

اگر شما اطلاعات داشتید میدونستید که پزشکی یکی از رشته های دیربازده هستطرف بعد از 15.16 سال درس خوندن ...

والا امثال منم بعد همون همین مدت به درامد رسیدیم.

راضیم هستم، جایگاهمم خوبه. درامدمم خوبه.

بنظرم شما تعصب دارین و فقط میتونم براتون ارزوی موفقیت کنم. چون قرار نیست من در این تاپیک شما رو قانع کنم .

موفق باشین

با بلاگری هم میشه به پول رسیدپس چرا توی جامعه انقدر فحش میدن بهشون؟مسئله پول نیست فقط

والا الان بلاگرا و پزشکا تویه خط وایسادن.

همه دنبال اینن بلاگر شن.

واسه یه عده هم مقدسه

بله خوندم. بنظر من همه ادم ها قابل احترامن.اونیم رفته پیام نور شاید شرایطش همین بوده. کنکور و شرایط ...

صد البته که همه ادم ها با هر جایگاهی مورداحترام هستن
ما صرفا از لحاظ تحصیلات داشتیم می سنجدیم

موفق باشی عزیزمicon